nlc.hu
Utazás

Így vidd fel az összes szépségtermékedet a repülőre

Így vidd fel az összes kozmetikumodat a repülőre

Igen, lehetséges kizárólag kézipoggyásszal utazni úgy, hogy nem kötsz kompromisszumot abban, mi kerüljön a neszesszeredbe.

Fogadjunk, hogy nagyon sokat nyom a latban, amikor feladott poggyászt választasz repüléskor a tény, hogy itt nem kell limitálnod a bepakolható folyadékok számát. Mert hát legyünk őszinték, ez leginkább a neszesszered tartalmára vonatkozik, te pedig nem szeretnél a nyaralás alkalmával sem lemondani a megszokott bőrápolási- és sminkrutinodról. Teljesen megértjük. Mit szólnál viszont, ha azt mondanánk, hogy a kézipoggyásszal sem kell kompromisszumot kötnöd a témában?  Az alábbi tippek segítenek abban, hogy helytakarékosabban pakolj, és felvihesd a gépre a szépségtermékeidet.

Minden a neszesszerrel kezdődik

Azt ugye tudjuk, hogy átlátszó tartóban kell prezentálnod a biztonsági ellenőrzésnél a folyadéknak számító kozmetikumaidat. De ki mondta, hogy egy uzsonnás zacsiban, vagy abban a zacskóban kell hurcolnod a cuccaidat állandóan, amit a reptéren adnak?! Szerezz be egy átlátszó neszesszert, ami nem elég, hogy jól néz ki és újra meg újra felhasználhatod, de még pakolni is könnyebb lesz bele. Mivel tartósabb anyagból van, mint a nejlonzacskó, ezért strapabíróbb, amikor azt az utolsó kis tégelyt is bele akarod préselni. Tényleg teljesen tele tudod tölteni, már ha mestere vagy a tetrisnek.

Neszesszer

Fotó: nadisja/Getty Images

Válts halmazállapotot

Ha van lehetőség por vagy szilárd verzióban beszerezni a terméket, akkor gondolkodás nélkül csapj le rá! Ezáltal be tudod rakni még azokat az extra lépéseit a bőrápolási rutinodnak, azt a bónusz vízálló szempillaspirált és a kedvenc folyékony rúzsodat, amit igazán nem akarnál otthon hagyni. Hámlasztó, tisztító, szappan, fényvédő, sampon, és számtalan sminktermék is elérhető por vagy szilárd formában. A spray-ket, mint a dezodor vagy a szárazsampon is érdemes ilyen változatban megvenni, annál is kevesebb termék miatt kell aggódnod, hogy felviheted-e a gépre.

Gyűjtsd a termékmintákat

Hever otthon néhány termékminta, és egyszerűen nem tudsz mit kezdeni velük? Most szólunk, hogy azok arra várnak, hogy a kézipoggyászod neszesszerébe kerüljenek. Szérumok, hidratálók, tusfürdők és hajápolók figyelnek apró kis csomagokban, amik oltári kevés helyet foglalnak (gyakorlatilag semennyit), viszont simán kitartanak egy-egy rövidebb kiruccanás erejéig.

A parfümmintákkal is hasonló a helyzet – miért vinnél egy egész üveggel, amikor egy kevés is elég arra az útra? Ha pedig sminkcuccokból (alapozóból, primerből, korrektorból) is be tudsz tárazni mintákkal, akkor tedd meg, az vakációra pakoló éned, hálás lesz érte.

Osztozkodjatok

Amikor egy társasággal mész nyaralni, érdemes összekoordinálni, hogy ki mit pakol be a bőröndbe. És ez univerzálisan, nem csak a neszesszerre érvényes. Tehát, ha valaki már elrakott egy hajvasalót vagy hajszárítót, akkor a többieknek már nem kell, hogy az a helyet foglalja. Mások viszont vihetnek naptejet, amin aztán megosztoztok, esetleg hajhabot vagy lakkot. A lényeg, hogy az oszd meg és uralkodj-elvét kövessétek a pakoláskor is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top