nlc.hu
Utazás
Magyarországon ünnepelt Diane Kruger és szerelme

Magyarországra látogatott Diane Kruger és szerelme – fotó

Budapestre utazott Diane Kruger és kedvese, hogy itt ünnepeljék meg évfordulójukat. Vajon melyik helyszínt választotta sztárpár és miért éppen ezt?

Budapest egyik legmenőbb rooftop bárjában ünnepelte évfordulóját a magyarok egyik kedvenc hollywoodi sztárpárja.

Diane KrugerFotó: Getty Images

Az utóbbi időben rengeteg hollywoodi híresség fordult meg hazánkban, az azonban még mostanság is ritkaságszámba megy, hogy egy tengerentúli sztárpár Budapestet válassza egy ennyire bensőséges és meghitt esemény helyszínéül.

Az elmúlt néhány évben megszámlálhatatlanul sok hollywoodi híresség járt Magyarországon. Nagy presztízsű, hatalmas közönségvonzó erővel bíró álomgyári produkciók forogtak, és forognak jeleneg is nálunk, így néha olyan érzésünk lehet, mintha Budapest lenne a nemzetközi filmfőváros, nem pedig Los Angeles.

Az viszont még mindig ritkaság, hogy egy híres hollywoodi sztárpár Budapesten ünnepelje évfordulóját. Nos, DianeKruger és kedvese, Norman Reedus egészen Budapestig utazott, hogy hazánkban ünnepelhesse 8. évfordulóját.

 

A posztba csak ennyit írt a híresség:

VIII … Ki gondolta volna, hah? Szeretlek muffin! Veled élni az álmot elég király!

– mindezt a Ferenciek tere egyik rooftop bárjában készítették.

Via

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top