Valami Amerika 3

Ganxta Zolee és a terhes Ónodi Eszter pózolnak a Valami Amerika 3 plakátjain

Február 15-én érkezik a mozikba a Valami Amerikai harmadik része, a film új plakátjain pedig még a nyomdafesték sem száradt meg. Maffiabandák, lopott bélyegek, terhes Ónodi Eszter. Lesz itt minden!

Az előző két részhez hasonlóan a Valami Amerika 3-at is Herendi Gábor rendezi, de a régi szereplőgárdához új színészek is csatlakoztak: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Ganxsta Zolee (Döglégy) és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

Forrás: Valami Amerika 3

A történet szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. 

Forrás: Valami Amerika 3

Forrás: Valami Amerika 3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top