Valami Amerika 3

A Valami Amerika 3-ban Stohl András is a sitten ül – itt a friss előzetes!

Kijött a Valami Amerika 3 első trailere, ennek alapján úgy tűnik, hogy a harmadik rész sokkal viccesebb lesz az előzőnél. Főként a börtönben játszódó jelenetek tűnnek erősnek: Nagy Ervin kitetovált nyakkal köcsögöl, Ganxta Zolee verekszik, és Stohl András is rabruhás szerepet kapott.

A filmelőzetes alapján jótékony káosz fog uralkodni a Valami Amerika 3-ban: lesz benne szülőszobás jelenet, TEK-es akció és balhé a börtönben. A felvillantott jelenetek közül a kitetovált Nagy Ervin karaktere már önmagában viccesnek tűnik, Pokorny Lia szexi vampot alakít, Stohl András pedig rabruhás szerepet kapott. 

A film február 15-én érkezik a mozikba, és ahogy korábban írtuk, a szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új színészek is feltűnnek majd a vásznon. Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.

A Valami Amerika 3 története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alex miatt. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

Címlapi kép forrása: Valami Amerika 3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top