nlc.hu
Valentin-nap
Eklektika Szalon

Eklektika Szalon

Az Eklektika Szalon tavaly február 1-én nyitotta meg bemutatótermét Budapesten, a Podmaniczky utca 51. szám alatt







Justin Alexander
A nyitás időpontja nem volt véletlen, a Valentin nap közeledtével úgy gondolták a tulajdonosok, hogy az ünnepet még tökéletesebbé szeretnék tenni a csodálatos – és máig egyedülálló – árukészlettel.

Hiszen Magyarországon elsőként az Eklektika Szalonban tekinthetők meg az Olaszországból, Belgiumból és Hollandiából érkező gyönyörű modellek. A külföldi partnerek kiválasztásakor a kiváló minőség és versenyképes ár mellett az volt a fő cél, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez legjobban illő ruhakölteményt. Egyszerűen csak a legjobbat szeretnék kínálni az üzletbe ellátogató hölgyeknek.

A romantikus stílust kedvelők a Sincerity, Justin Alexander, illetve Venus kollekciók közül válogathatnak, míg a modern, extravagáns stílus rajongói a Linea Raffaelli és Rembo – styling tervezői által megálmodott izgalmas, formabontó ruhákat kínálják.








Linea Raffaelli






Sincerity






Rembo

 


 


 


 


 


 


 




 


Természetesen nem csak a menyasszonyokra gondoltak, gyönyörű estélyi ruhák is találhatók a rendkívül színes árukészletben.















 


 


 


 


 


 







Mivel a cég üzletpolitikája, hogy mindent az ügyfelek kényelméért, az idei Valentin napra is tartogatnak meglepetést. Örömmel értesítik kedves meglévő és jövőbeni vásárlóikat, hogy 2007. február 14.-től az internetről is megrendelhetik álomruháikat.

Az oldal elérhetősége: shop.eklektikaszalon.hu








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top