Valentin-nap

Frais Monde, terme di répole – A tiszta forrás

A Magna Graetia egyik festõi völgyében található - a már kétezer éve ismert - Répole termálvíz forrás. Mára a hidrobiológiai elemzések kapcsán már bizonyos, hogy a termálvíznek páratlan gyógyászati és kozmetikai ereje van, összetevõinek köszönhetõen. Mely, lágy-kénes víz, ásványi sókban gazdag, anti-bakteriális és anti-seborrhoeás hatású.




A medencét, amelyben a jótékony anyagokkal teli forrás feltör, üvegtetővel védik. A víz így zárt rendszerben kerül a laboratóriumba, majd a gyártósorra. A palackozott termálvíz, permet formájában is rendkívül népszerű. A Frais Monde, Brambles and Moor, Spa Fruit a wellness világába vezető, tiszta növényi olajokat tartalmazó Aromaterme, valamint a férfivonalat képviselő Brutia márkák mind szerepelnek a magyarországi minőségi natúrkozmetikum kínálatban.

A répolei forrásvízre, a benne tenyésztett fehér- és zöldalgákra, a nemes iszapra és a környékbeli, hidegen sajtolt olívaolajra alapuló natúrkozmetikai gyártás több mint ötszáz cikket ölel fel. A természetes összetevők és aromák egyedi kombinációi nem csupán a friss és kellemes közérzetnek, de a bőr megújulásának is kedveznek. A gazdag választékban – amely az egyedülálló natúr make-up családtól a speciális cellulit krémekig a teljes kozmetikai



termékkörre kiterjed – mindenki fellelheti az egyéniségéhez és bőrtípusához legjobban illő készítményeket. A legkitűnőbb szakemberek által végzett folyamatos termékfejlesztés garantálja a biztonságot, ugyanakkor sem az összetevőknél sem a termékeknél nem alkalmaznak állatkísérleteket.
A termékeket pedig újrahasznosított anyagokba csomagolják!

A Frais Monde termékek forgalmazása 2007. év elejétől web-áruházon keresztül is megkezdődött a www.fitoshop.hu/fraismonde – on, ahol bővebb információval szolgálunk bármely terméket illetően. Ugyanakkor folytatódik a Medi-Line natúr termékek kis és nagykereskedésében.





Fontos, hogy mindennnapi arcápolásunk mellett alapozónk, rúzsunk és egyéb sminkkelékeink is természetes, anti-allergén alapanyagokat tartalmazzanak.

Alapozónk ne csak a bőrhibákat kendőzze, hanem táplálja is a bőrt, főleg a szélsőséges időjárási viszonyok között. A termékek- összetevőinek köszönhetően- táplálják a bőrt és gátolják annak idő előtti öregedését, mindamellett sminkünk természetes hatást kölcsönöz.

Főbb összetevők: árnika, makadámia olaj, sheavaj, árpa, kamilla és lótuszvirág kivonat és vitaminok.













 


 


 


 


 


 


 


 


 







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top