Valentin-nap

Nyerj wellness utazást a C-Travel.hu-tól!

Az utazás a mindened? Válaszd a C-Travel.hu-t és nyerj kétszemélyes wellness utazást!

C-Travel.hu – szállásfoglalás az interneten






Utazzon C-Travel.hu segítségével: böngésszen több, mint 200 belföldi szálláshely közel 400 ajánlata és aktuális akciója között.
Készüljön a Valentin napra és a farsangi mulatságokra, kényeztesse magát valamelyik wellness szállodánkban! Válogasson a naponta frissülő farsangi,Valentin napi vagy wellness ajánlatok között.

A C-Travel.hu (korábban Confhotel.hu) a legnagyobb médiahátérrel rendelkező belföldi szállásfoglalási weboldal, naponta több ezren informálódnak az oldalon keresztül. Próbálja ki Ön is, nem kell mást tennie, mint kiválasztani a települést vagy a régiót, hogy milyen típusú szálláshelyet keres, bejelölni a speciális igényeket, majd kiválasztani a találatok közül az Ön számára legszimpatikusabb ajánlatot. Mindez néhány klikkelés, az ajánlat pedig e-mailen érkezik a szálláshelytől.

A célirányos keresést a különböző mellékletek segítik, így akár a szűkített adatbázisban is kereshet a wellness, téli, az esküvői és nászutas ajánlatok valamint a bababarát szálláshelyek vagy éppen az üdülési csekk elfogadók között.






Részletes keresésre van lehetőség az akciók között is, ahol kiválaszthatja akár az utazásra szánt összeget, a tartózkodás időtartamát is. Folyamatosan frissülő kínálatunkból több, mint 400 akciós üdülés között választhat.

Bővülő külföldi kínálatunkban svájci, osztrák, francia és olasz síutak, búvárutak, kulturális és hajós körutazások, külföldi nyelviskolák,Bali, Thaiföld, a Maldív szigetek, Új-Zéland egzotikus ajánlatai közül választhat.
Ha szeretne friss ajánlatainkról elsőkézből értesülni és nyereményjátékunkban résztvenni, iratkozzon fel kéthetente jelentkező hírlevelünkre!

Utazzon Ön is a C-Travel.hu –val!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top