nlc.hu
Valentin-nap
Roberto Cavalli – Serpentine

Roberto Cavalli – Serpentine

“Számomra a kígyó egy szimbólikus állat. Társam volt a kreatív tervezések során és mindig hozzásegített a sikerhez.” Roberto Cavalli





Roberto Cavalli a sztárok öltöztetőjévé vált! Világhírességek sokasága választja a ruháit Victoria Bechkam-től Madonnán keresztül egészen Michael Jacksonig.

Roberto Cavalli az illatok világában tett utazásai során mindig a kígyóban látta a kulcsszereplőt. A Serpentine esetében ez az ikon főszereplővé válik. Az érzéki stílus emblémája, mely a Cavalli Divatház nőiességét ünnepli.
Egy illat, mely teljesen új, s arra hivatott, hogy maradandó élményt nyújtson.


A kígyó nemcsak egy állat, hanem a divatház jelképe.


A Serpentine varázsa a Mango virágnak köszönhető, mely virág az eksztázis és csábítás ígéretének titkát őrzi. A brazil legenda szerint, a mango virág kivonata olyan anyagot tartalmaz, melyet magábaszippantva, a kígyó eufórikus állapotba kerül.

A mango virág mandarinnal elegyedik, mely bizsergés ugyanakkor lágy sugallatot kelt.
Ez az illat a nap érzékiségét és tündöklését adja az éjszaka leszállta előtt.

A tiare virág oly érzéki és vonzó, hogy képes mindent trópusi szépséggé alakítani. Az ibolya, a fekete bors éjszakai csokra együtt virágzik a frangipani bimbóival.

Egy érzéki illat az eredmény, mely ellenállhatatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top