Valentin-nap

A szerelmes Nyilas

A Nyilas idealista, és általában romantikus elképzeléseit követi. Az ezen alapuló kapcsolatai gyakran nem bírnak nagy jelentõséggel. Szüksége van a stabilitásra, mégis fél tõle.





 Hogyan viselkedik a szerelmes Nyilas

 






A Nyilast gyakran űzi, hajtja előre a szexuális alkalmatlanság érzése. A szerelemről alkotott elképzelése valószínűleg annyira sóvárgó és annyira csordultig telt tüzes drámával és tökéletességgel, hogy valószínűleg egyetlen kapcsolat sem elégítheti ki az összes igényét.

Szüksége van arra, hogy megtalálja az örök nőt, és arra is, hogy kiábrándulhasson belőle. A fiatal Nyilas, aki megtagadja magától a szerelem felfedezését, általában középkorúan érzi, hogy ki kell törnie konvencionális kötöttségeiből. Minél később teszi ezt meg, annál fájdalmasabb az elválás.
A házasságnélküliség sok szempontból illik a Nyilashoz. Nem csupán azért, mert szükségszerűen folyton kóborol és elégedetlen, hanem mert így legalább tudja, hogy létezését a lehető legkisebb zavarral oldhatja meg. Amint emlékeztetjük a Nyilast, hogy felelősséggel tartozik valakiért vagy valamiért, rögtön rendkívül kényelmetlenül érzi magát. Ha egy csapodár Nyilassal kapcsolatban meg szeretnénk oldani egy hasonló szituációt, próbálkozzunk fordított pszichológiával. Ez azonban csak nagyon erős embereknek sikerül.

Természetesen mindkét nembeli Nyilasok között találhatunk olyanokat, akik hajlandóak és képesek is elkötelezni magukat egy kapcsolatban. Ettől függetlenül nem szereti, ha kalitkába zárják. Ezen természetesen nem csak a szexuális értelemben vett bezártság értendő. Ha tehát fantáziálni akar és képzeletben szárnyalni, vagy belevetni magát egy könyvbe, ami megragadja, akkor mennie kell. Ha utazásra vágyik, akár egyedül is engedjük el. Sosem lehet teljesen megszelídíteni egy Nyilas lelkét. Ha valami megbízható, földhöz kötött típusra vágyunk, próbálkozzunk föld jegyekkel. Kegyetlen dolog a Nyilast megzabolázva és megkötve látni, mindenféle lelki edzés lehetősége nélkül.

A Nyilasokban van valami a tűz jegyűek érzéketlenségéből. Emlékeztetni kell őket, ha feledékenyek vagy tapintatlanok. Hihetetlen változásokra is képesek, még a legreménytelenebbül szerelmes Nyilas is tud érzéketlen lenni.
Ha a Nyilas saját maga lehet, nincs nála szórakoztatóbb vagy stimulálóbb partner. Számára az élet telis-tele van izgalommal és új lehetőségekkel, lelkesedése pedig ragadós. A Nyilas nem kedveli azokat az embereket, akik folyton arra emlékeztetik, hogy ideje lenne felnőnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top