Valentin-nap

A szerelmes Skorpió

A Skorpió tele van szenvedéllyel, de ez nem feltétlenül nyilvánul meg látható módon. Sok Skorpióban mély, titokzatos érzéseket kelt a szex és a szerelem, amik által olyan tapasztalatra vágyik, amelyet egy hétköznapi kapcsolat sohasem adhat meg.





 Hogyan viselkedik a szerelmes Skorpió

 






A Skorpiót inkább lehetne erotikusnak nevezni, mint érzékinek. Ha megértjük a különbséget, a Skorpió szexualitása is világossá válik.

Mivel a Skorpió szilárd jegy, megvan benne a képesség, hogy hűséges maradjon, és megtartsa a szeretettet. Az a fanatizmus, amelyet olykor vallásos és politikai nézeteiben láthatunk, átjárhatja a kapcsolatát is. Akárhogy is, a Skorpió szeretőben – ha szerelmes – nincs semmi langyos.

A Skorpió legnagyobb problémája szeretőként – akár férfi, akár nő az illető –, hogy szüksége van az ellenőrzés megtartására. Ebbe éppúgy beletartozik a féltékenység, mint a mély és tartós szerelem. Ha valami ostobaságot tett, túl büszke, hogy bocsánatot kérjen érte. Ez azt jelentené, hogy megadja magát valakinek. Másrészt kevéssé tiszteli azt, aki nem veszi fel vele a harcot. Neki kell győznie, de nem veszi jó néven, ha a partnere nem védekezik. Ezek a harcok meglehetősen szokványosak.
Ha egy Skorpió visszafogottabb, akkor belül mindene forr, ahogy egy kitörni készülő vulkán. Ha ilyen emberrel vagyunk együtt, gondoskodjunk róla, hogy találkozzon olyan emberekkel, akikkel összemérheti erejét. A válságok és kitörések elég megszokott játékok a Skorpió kapcsolataiban. Kérlelhetetlenül megbántódik, és a másiknak fizetnie kell minden valós vagy képzelt sértésért.

Ami igazán különlegessége a Skorpió szeretőnek, hogy valóban képes megérteni a másik személyt. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, általában iszonyú sok mindent megtud partneréről. Akik nem szeretik ezt a fajta őszinteséget, jobb, ha másik jegyet választanak. Képes kiolvasni a másik szeméből, hogy mire vágyik, és a legvégsőkig elmegy, hogy azt beteljesítse. Minden víz jegy jól érzi magát, ha szükség van rá, és ez alól a Skorpió sem kivétel.
Lehet, hogy a jegy szülötte megtartja a saját titkait, de azt nem engedi, hogy partnere is megőrizze a magáét. Ez az „az enyém vagy, és kész” hozzáállás azonban hihetetlenül hízelgő is tud lenni.

Sok Skorpió úgy gondolja – attól függetlenül, hogy nő vagy férfi az illető –, hogy ők flörtölhetnek vagy lehetnek viszonyaik, ám partnerüknek nem. „Az más”, mondják könnyedén. Ha azonos szabályokat szeretne valaki egy Skorpió mellett, akkor saját magát kell átformálnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top