Valentin-nap

7-es férfi

A számmisztika a születési nap alapján tizenegy típusú férfit különböztet meg. Számold ki, melyik típusba tartozik a párod vagy a kiszemelted, és olvasd el részletes elemzésünket!





 Hogyan lehet elcsábítani és megtartani?

 






Egy 7-es férfit lehetetlen elcsábítani. Az egyetlen, amit egy okos nő tehet, hogy felkelti az érdeklődését. Ugyanis egy 7-es férfi józanabb, gyakorlatiasabb és megfontoltabb annál, semmint hogy el lehetne szédíteni bármivel. Ezért egy nő csak úgy tudja felhívni magára a 7-es férfi figyelmét, ha rendkívül visszafogott, csendes, türelmes. Esetleg megpróbálkozhat egy tartalmas, de nem túl „bő lére eresztett” beszélgetéssel. Nagy kitartás kell ahhoz, hogy egy 7-es férfi megnyíljon, kimutassa, esetleg szóban is kinyilvánítsa az érzéseit, vagy azt a szándékát, hogy ezt a kapcsolatot szeretné a nővel megtartani.

A 7-es férfit úgy lehet megtartani, hogy a nő továbbra is csendesen, megbízhatóan, hűségesen mellette áll, és időről időre kimutatja az érzéseit, a ragaszkodását. Természetesen nem zúdíthatja a 7-esre az érzelmeit. Különböző formákban, finoman adagolva kell a szeretetének jelét adnia. Fontos, hogy a nő az elköteleződését meg is erősítse és komolyan vegye. Lehet egy 7-es férfit kényeztetni, de csak nagyon óvatosan. A 7-es az olyan meglepetéseket értékeli, mint az otthon vagy egy nagyon eldugott, nagyon csendes helyen kettesben elköltött gyertyafényes vacsora, vagy egy séta kettesben. Semmiképpen nem szabad hangos, zajos helyre vinni, és szigorúan tilos olyan születésnapi meglepetést készíteni, hogy amikor a 7-es hazaér vagy betoppan a munkahelyére, ott hirtelen felkapcsolják a villanyt, és sok ember nagy ovációval, hangosan tapsolva ünnepli. A 7-es valószínűleg „jó képet” fog vágni ehhez, mert tud viselkedni, de egészen biztos, hogy a lelke mélyén nem örül ennek. Nem is szabad őt ilyen helyzetbe hozni. Inkább kettesben, csendben, vele előre egyeztetve lehet valamit megszervezni.
A 7-es férfit végül is úgy lehet megtartani, hogy a nő kitartóan, megbízhatóan, csendben ott áll mellette, és jóban-rosszban kitart. Valószínűleg egy 7-estől származik az a mondás, hogy „jóban-rosszban, amíg a halál el nem választ”.


Vissza a cikk elejére >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top