Valentin-nap

Szerelmes ajándékok, amik nem kerülnek semmibe

A Valentin-nap ünneplése nem mindig költségkímélő, de találtunk néhány tippet, amivel ez a nap tényleg a szerelemről szól.

Mozi helyett

Nézzétek meg a Karate kid-et DVD-n, vagy olvassatok egymásnak József Attila-verseket, kötet híján pedig akár Donald kacsás képregényt, de ne kényszerítsd a pasidat szirupos filmek megnézésére, még úgy sem, hogy te állod a jegyeket.

Piros fehérnemű helyett

Ha szerelmedet az ünnep alkalmával a hagyományos fehérneműk helyett valami mással szeretnéd sokkolni, tedd meg. Ezért azonban felesleges elrohanni a plázába piros fűzőért. Végy egy piros szalagot, kösd a nyakadba; fehérnemű helyett.

Étterem helyett

Csináljatok nutellás palacsintát együtt, mert az romantikus.

Utazás helyett

Biztos jó lenne napfényes tengerpartra utazni, és a pálmafák alatt szerelmeskedni a naplementében, de ne álmodozz… Ha csak egy napra kikapcsolod a telefonod, a számítógéped és a tévét, máris olyan lesz, mintha a világ végén lennél. És ráadásul a saját ágyatokban szórakoztathatjátok egymást.

Rózsacsokor helyett

Manapság divatba jött, hogy a nők is ajándékoznak virágot a férfiaknak. Erre találták ki a virágárusok az úgynevezett férfivirágokat, melyekről azt állítják, hogy maszkulin jegyeket hordoznak. Felejtsd el! Inkább rajzolj egy virágot a köldöködre, vagy ha hajlékony vagy, a fenekedre (filctollal, rúzzsal, csokiszósszal).

Képeslapok helyett

Gyárts lapot rajzpapírból, borítékból, konyhai törlőkendőből vagy bármiből. Arra legalább azt írsz, amit akarsz, és nem kell lábbal ellátott, rohangáló mosolygós szívecskékkel, fehér csőröző galambokkal, teknősökkel, vagy ami a legrosszabb, delfinekkel égetned magad.

Kiemelt kép: illusztráció, Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top