valentin 2012

A varázslatos új illat

A Nina L'Elixir egy érzékien pimasz és ultranőies új Nina illat, mely frissítő ártatlansággal repít minket egy zenés tündérmesébe. Mint egy modern hercegnő, a fiatal hősnő a Nina Ricci-nőiesség kifinomult és természetes báját jeleníti meg.

A varázslatos új illatAz ihlet

Egy csodálatos művészi hagyomány eleganciája

A Nina Ricci Ház mindig tudta, hogy ragadja meg egy kor esszenciáját és a fiatal nők változó vágyait, hogy olyan parfümöt hozzanak létre, amely hűen tükrözi személyiségüket.

„Mindig légy önmagad”, ez volt Madame Nina Ricci legfőbb alapelve. A 20. századi divat meghatározó személyisége volt, aki a nők szabadságát az abszolút nőiességben határozta meg. Robert Ricci szerint a művészet az elegancia, a nőiesség és szépség csalhatatlan forrása. A Nina L’Elixir varázslatos auráját is a zene, a film és a színház világa ihlette.

 

 

Nina L’Elixir, az új szerelmi bájital illatjegyei

A Nina L’Elixir egy szerelmi bájital ritka luxuskivonatát sűríti egy Eau de Parfumben. A calabriai citrom és a Caipirinha lime ragyogó friss jegyei adják meg a Nina L’Elixir váratlan fűszeres lendületét.  

A varázslatos új illatAz elbűvölő koktél szívében egy ropogós piros alma – az illat már jól ismert szimbóluma – édességét élvezhetjük. A szívjegyben a jázmin, az erdei gyümölcsök és a karamell kényezteti érzékeinket.

A fás, ámbrás jegyek adják a Nina L’Elixir csáberejét az ellenállhatatlanul érzéki, keleties akkorddal. Az alapjegyben található cédrusfa, pézsma és meleg ámbra teszi hosszan tartóvá ezt a finom, igéző és harmonikus illatot.

 

Florrie, az új Nina hercegnő

A Nina L’Elixir arca és hangja Florrie, a fiatal brit énekesnő, dalszövegíró, dalszerző és dobos. Florrie-t az elmúlt években a Girls Aloud The Promise című számában, illetve a Pet Shop Boys és Kylie Minogue dalaiban is hallhattuk dobolni.

Ez a 21 éves brit művész a saját érzéki, vidám és színes pop zenéjét ajánlotta a Nina L’Elixir reklámfilmhez. Hangjának elképesztő tisztasága, zenei kreativitása, ártatlan eleganciája mind tökéletesen tükrözik az új Nina hercegnő jellemét.

A varázslatos új illat

 

Egy zenés tündérmese

Minden lány álma, hogy hercegnő legyen, és Nina éppen ezt testesíti meg. Olyan, mint egy álom forgatókönyve: Nina arra ébred, hogy hálószobája elvarázsolt erdővé változott, amelyben mágikus kalandra indul. Ez az egész csupán a képzelet játéka, mégis minden lány bele tudja élni magát a helyzetbe.” (Florrie)

A reklámfilm zenéjének kiválasztásakor egyértelmű volt, hogy egy vidám és kedves, mégis kissé pimasz dalt alkosson. Florrie a dallam és a szöveg átírásával varázsolta igazán Nina Ricci-ssé Blondie Sunday Girl című számát.

 

 

 

 

A varázslatos új illat

 

A Nina L’Elixirt keresd a kiemelt parfümériákban!

Eau de Parfum spray

80 ml: 23 700 Ft
50 ml: 19 400 Ft
30 ml: 12 700 Ft

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top