valentin 2012

Az ötcsillagos harmónia

„Tégy jót a testeddel, hogy a lelkednek kedve legyen benne lakni.” Teresa von Avila († 1582) 

A kényeztető luxussal fűszerezett romantika a legcsodálatosabb álmainkat is valóra válthatja. A melegséget adó aromás illatok, a feszültséget űző érintések és a közös élmények még szebbé varázsolják az egymással töltött időt. A szerelem megérdemli az ünneplést – a minden mást felülíró kezdeti lángolás idején éppúgy, mint amikor szilárd szövetséggé erősödve nyújt biztos bástyát két ember számára. A Spirit Hotel Thermal Spa a Valentin-napot körülölelő héten édes meglepetésekkel, kényeztető kezelésekkel, izgalmas programokkal teszi feledhetetlenné a romantikus pillanatokat.

Napközben limuzinba vagy hintóba szállva ismerkedhetünk a környékkel, majd utána átmelegedhetünk a hamam sejtelmes világában. Lelkünk mellett a bőrünket is ragyogóvá teszi az angyali érintésekkel kombinált arcmasszázs, miközben kedvesünk életét egy aromamasszázs édesíti meg. Később, az esti zenei programot követően összebújhatunk egymásból bátorságot merítve az éjszakai denevértúrán. Ezek után a folytatás csak rajtunk múlik…

Az öt csillagos harmónia
 

A Valentin-játék fődíja:
4 nap / 3 éjszakás, 2 fő részére szóló ajándékutalvány*, mely félpanziós ellátást tartalmaz.

  • Az öt csillagos harmóniaGazdag, egészséges büféreggeli 
  • Büfévacsora gyertyafénynél az elegáns „Onyx” étteremben 
  • Üdvözlőital „SPIRIT Sprizz” 
  • Édes meglepetés és pezsgő a szobába bekészítve 
  • Az „Oázis” wellness- és fürdőrészleg korlátlan használata (ca. 10 000 m2): belső és külső élmény- és termálmedence, belső és külső gyermekmedence, sodrófolyosó, óriás pezsgőfürdő, belső és külső termál pezsgőfürdő, Kneipp-taposómedence, uszoda (25 m x 12 m) 
  • Szaunasziget: gőzkamra, rózsaszauna, bioszauna, illatkamra, finn szauna, infraszauna, lakónium, jégkamra, stollenszauna, külső és belső pihenő, külső jacuzzi, trópusi zuhany. 
  • Internet-hozzáférési lehetőség a szobában 
  • Korlátlan részvétel a szálloda napi sportprogramjain 
  • Fitneszterem-használat 
  • Szobaszéf

Az ajándékutalvány nem tartalmazza a következőket: idegenforgalmi adó, parkolási díj.

A nyeremény felhasználható 2012 év végéig, a szállodával előre egyeztetett időpontokban (kiemelt időszakok kivételével)

 

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár:

Az öt csillagos harmóniaAz európai szinten is különleges luxust nyújtó Spirit Hotelben megvalósulhat egy álom: a test és a lélek teljes összhangja, erőt adva a pihenést követő mindennapok kihívásaihoz. Csodálatos környezetben, odaadó figyelem és törődés mellett megszületik a négy őselem – a föld, a víz, a tűz és a levegő – harmóniája a lélekkel.

 

A levegő és a Spirit – a mindenre kiterjedő figyelem természetessége

Az öt csillagos harmóniaLevegő, ami nélkül nincs élet, mégis olyan természetesen és észrevétlenül ölel körül bennünket. A levegő az életterünket is jelképezi, nem véletlen, hogy a ránk nehezedő – akár lelki, akár fizikai – nyomást sokszor fojtogatónak érezzük. Ilyenkor kötelezően ki kell szakadnunk a mindennapokból, és ha csak pár napra is, de mindenképpen kimenőt kell adnunk saját magunknak.
A sárvári hét tó egyikének partján fekvő Spirit Hotelben kiemelkedően jól felkészült szakemberek gondoskodnak a vendégek tökéletes kiszolgálásáról, kényelméről és pihentető kikapcsolódásáról. Lelkesek és odaadóak, ám soha nem zavaró a jelenlétük. Egy szálloda, ahol valóban kitalálják a gondolatainkat, és magától értetődően teszi mindenki a dolgát, hogy valamennyi elvárásunknak megfeleljenek. Az üveggel fedett, több emelet belmagasságú fogadó tér a természettel való egység tökéletes megtestesítője. A tágas szobák mindegyike egyedi kialakítású. Kényelem vár minket a lakrészünk minden szegletében, szemet gyönyörködtetően és tökéletesen emberbarát módon. Megnyugtató és stílusos dizájn, egyedi formákkal ötvözve.
A szállodából kilépve kristálytiszta levegőn sétálhatunk, sportolhatunk. Megtapasztalhatjuk a teljes testet átmozgató nordic walking frissítő erejét, hódolhatunk a teniszszenvedélyünknek, kipróbálhatjuk a lovaglást. A reggeli napköszöntő jóga vagy a frissítő nyújtózkodó stretching közben rácsodálkozhatunk a természet egységére, megtapasztalhatjuk a tökéletes nyugalmat, mely a városi lét rohanó mindennapjaiban oly ritkán adatik meg.

A föld és a Spirit – az ősi rituálék és a csúcstechnika összhangja

Az öt csillagos harmóniaBár sokan csak akkor fedezik fel, amikor mozgásával ad jelet, a föld békéjében és nyugalmában is erő lakik. Az élet táplálékát adja, ám meg kell dolgozni érte. Ha tiszteletben tartod és figyelsz az igényeire, akkor kezes bárányként viselkedik, és ajándékként kapod a rejtekében felhalmozott életerőt. A Spirit Hotelben az ősi tapasztalatok és a technikai vívmányok együttese biztosítja a testi és lelki feltöltődést. Ősi rituálék, több ezer éves tradicionális gyógymódok, valamint a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi diagnosztikus és terápiás berendezések garantálják, hogy az itt töltött napok után valóban úgy érezzük magunkat, mint aki újjászületett. A jóga, a thai masszázs, az ájurvédikus kezelések, az akupunktúra csakúgy a gyógyulást és az egészség megőrzését szolgálják, mint a többi, közel harmincfajta gyógykezelés. Utóbbiak között a hagyományos vizes gyógykezelések mellett olyan különlegességeket is találunk, mint a Hydrosun fény- és hőterápia, vagy a száraz szénsavfürdő.

A tűz és a Spirit – a kiegyensúlyozott energia

Az öt csillagos harmóniaA tűz maga az energia. Őriznünk és óvnunk kell, sem elharapózni, sem kihunyni nem engedhetjük. Meg kell fékeznünk, ha korlátait veszti, táplálnunk kell, ha kialudni látszik. Nemegyszer tapasztaljuk, hogy amikor már teljesen kimerültünk, a szervezetünk olyan tartalékokat mozgósít, amelyek létezését nem is sejtettük. Ezek az energiaraktárak nem végesek, időről időre fel kell töltenünk őket. Ám nem elég saját magunkra figyelni, hisz a valódi emberi kapcsolatok lényege, hogy egymást kiegészítve hozunk létre egy harmonikus egységet. Egy kapcsolatban a hullámvölgyek természetesek, de sokkal könnyebb őket megélni, ha felidézhetjük a gondtalan együttlét pillanatait. A Spirit Hotelben minden adott, hogy csak egymással törődjünk, figyelve a másik minden rezdülését a külvilág összes zavaró mozzanatát kizárva. Minden kapcsolatot szorosabbá fűzhetünk az egymásnak szentelt pillanatokkal, a közös élményekkel: akár egy szinkronmasszázzsal, akár egy háromórás kényeztetéssel a hajdani törökfürdőket idéző hamam szentélyében.

A víz és a Spirit – az ősi kincs frissítő ereje

Az öt csillagos harmóniaA föld rejtekéből előbukkanó víz maga a csoda, az emberiség történetében minden kultúra elismerte szakrális hatását, megmerítkezve benne megtisztulást nyújtott. 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyről tör fel a 46 Celsius-fokos Spirit gyógyvíz. A 10 ezer négyzetméter alapterületű fürdőrészlegben a 22 medence közül a gyógyvizesek mindegyikét napról napra friss forrásvízzel töltik fel, hogy tökéletesen tisztán, vegyszerektől mentesen élvezhessük az erejét. A 25 méteres úszómedence sportolásra is alkalmas, míg a külső és belső élménymedencék megannyi izgalmát megtapasztalva valódi oázisban érezhetjük magunkat. A fürdőzés fáradalmait az ezeregy éjszakát idéző kényelmes nyugágyak egyikében vagy az oxigénbárban pihenhetjük ki. A hagyományos italok mellett felfrissülhetünk biolevekkel, megannyi gyümölcs-, zöld vagy fekete teával, esetleg különleges hatású gyógynövényfőzetekkel.

A harmónia és a Spirit – a luxus kényeztető pillanatai

Legtöbbünknek a luxus azt jelenti, hogy azt tehetünk, amihez éppen kedvünk van, azzal, akivel legjobban szeretnénk, és eközben semmilyen elvárásnak nem kell eleget tennünk.
A Spirit Hotelben a kikapcsolódás és a feltöltődés időszakát akár egy teljes ellazulást biztosító wellnessélménnyel is megkoronázhatjuk, például a különleges Thali’sens kezelések egyikével. Az öt kezelés öt égtájra repít bennünket, hogy – bármelyiket választva – 90 perc múltán tökéletesen feltöltődve, frissen és újult erővel lépjünk ki a speciálisan kialakított kezelőhelységekből. A Spirit nem attól luxuskategóriás szálloda, hogy 5 csillagos. Itt a luxus a vendég ellátásában valósul meg, amit a hotel teljes személyzetének kifogástalan, lelkes és odaadó munkája biztosít. Ilyen körülmények között nyugodtan átadhatjuk magunkat a kényeztető pillanatoknak.

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár »

Az öt csillagos harmónia
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top