valentin 2012

7 ingyen Valentin-napi meglepetés

Kevés pénz esetén sem kell elnapolni, rosszabb esetben törölni a Valentin-napot. Mutatunk néhány pénztárcakímélő fortélyt, amivel kicsit kényeztetheted magad és párod.
Mikor táncoltál utoljára?
Te mikor táncoltál utoljára?

1. Felejtsd el a drága éttermi vacsorát!
Készíts romantikus, gyertyafényes vacsorát abból, ami otthon van a hűtőben, és spékeld meg egy szelet csokival desszertként.

2. Lógj egy napot!
Idén keddre, munkanapra esik a Valentin-nap. Vegyetek ki egy napot, gyerek, munka és egyéb elintézendők nélkül csak sétáljatok, menjetek be ingyenesen látogatható múzeumokba, vagy igyatok egy csésze finom kávét, teát.

3. Táncoljatok!
Készíts egy CD-ét a kedvenc „közös” számaitokból, amikhez valamilyen kedves emlék fűz. Bontsatok fel egy üveg bort, csókolózzatok, és ha van kedvetek, márpedig miért ne lenne, táncoljatok.

4. Low-tech romantikázzatok!
Állítsátok magatokat technológiamentes üzemmódba, ez jobban segít ráhangolódni a romantikára, mint gondolnád. Ha a gyerekek, kutyák az ágyban, ismerősök, rokonok házon kívül, a telefonok, számítógép, tévé, rádió kikapcsolva, jöhet a kandallótűz/társasjáték/közös főzés/beszélgetés. 

5. Sétáljatok!
Akár tanösvény, akár turistaútvonal, akár a kedvenc városrészetek az, vágjatok neki kettesben, kéz a kézben. A szibériai hideg mellé sok-sok réteg kell, sapka, sál, és egy kis bekészített forralt bor vagy tea. 

Ingyenes Valentin-napi meglepetések
 

 

6. Írj ajándékba!
Nem vagy egy Ady, de még egy Fábry sem bujkál benned? Annál jobb, hiszen ez esetben nem számít a párod egy hasonló, verbális megnyilatkozásra. Ellazulhatod az alkotást, elviccelheted, vagy megpróbálkozhatsz a rímfaragással is. Ha nem is egy Pulitzer-sanszos alkotás, de javíthatsz rajta közös fotókkal.

7. Éljétek át újra az első randit!
Rollerezés, kutyasétáltatás, romantikus vacsora, mozi? Emlékezz vissza, hol feszengtétek – vagy nem – végig az első perceket, és ismételjétek meg. Mármint a randit, pontról pontra. Menni fog?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top