valentin 2012

Rosépezsgő-zselé eperchipsszel

És egy kis ráadás...

Rosé pezsgő zselé eper chipszelHozzávalók

750 ml prosecco vagy vörös pezsgő
20 dkg cukor
2 ek zselatinpor
60 ml forró víz
Poharanként egy szem eper

Elkészítés

A cukrot és a proseccót/pezsgőt összeöntjük és felmelegítjük.
A zselatint forró vízben feloldjuk, és összekeverjük az alkohollal.
Poharakba töltjük, beledobunk egy-egy szem epret, és hűtőben egy éjszakán át dermedni hagyjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése