Nagyon rózsaszín Valentin-menüt készítettünk

Módos Anikó – Konyhaszigetek Gasztroműhely | 2012. Február 12.
Elképzeltük a rózsaszín ködöt, és Valentin-napra egy olyan menüt állítottunk össze, melyben a domináns szín a rózsaszín. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a pink kacsa vagy a zselépezsgő, kattints a képekre!

Ráksaláta uborkaágyon


Kattints a képre, és nézd meg, hogyan készült!

 

Kókuszos-gyömbéres céklaleves


Kattints a képre, és nézd meg, hogyan készült!

 

Vaníliás són és rózsateán füstölt rosé kacsamell


Kattints a képre, és nézd meg, hogyan készült!

 

Rosépezsgő-zselé eperchipsszel


Kattints a képre, és nézd meg, hogyan készült!

 

Málnakrémmel töltött macaron


Kattints a képre, és nézd meg, hogyan készült!
 
 
Módos Anikó konyhatündér és Rácz Krisztián séf
 

Nyakunkon a Valentin-nap, a szeretetre éheseknek pedig időről-időre másfajta táplálékra is szükségük van. Annak, aki ezt osztja, és a szívének kedvest meghívja a Konyha-szigetekre egy romantikus, gyertyafényes vacsorára, annak a szerelem jegyében összeállított menü mellé egy témába vágó könyvvel is kedveskedünk. Ide kattints!

 

Fotók: Szeberényi Adrián

Exit mobile version