Védd magad – Baráti védelem

Barátság horoszkóp: ezért sem mindegy, hogy bánsz a barátoddal

Hozd ki magadból a legjobbat. Ezt árulja el rólad vagy a barátodról a horoszkópotok.

A csillagjegyünk nemcsak az általános jellemünkről ad átfogó képet, hanem az élet számos területére vonatkoztatva segít megismerni magunkat és persze másokat is. Ugyan elsősorban a személyre szabott horoszkópok festenek valódi képet rólunk, azért a születési képlet alapján besorolt napjegyek is irányt mutatnak és sok esetben használható információkkal szolgálnak. Biztosan nem új infó neked, hogy a 12 jegy szülöttei egészen másképpen működnek, és persze a barátságok kapcsán is ez jellemző. Elmondjuk, kiről mit tartanak a csillagjósok.

Kos

A Kosok könnyen barátkoznak és állandóan pörögnek. Mivel nekik nagyon fontos, hogy irányítsanak, olyanokkal alakítanak ki komoly barátságot, akik nem akarják ezt a tulajdonságukat elnyomni. Mivel a jegy szülöttei impulzívak és igazán spontának, nem lehet mellettük unatkozni.

Bika

Akik megbízható és hűséges barátra vágynak, jó eséllyel egy Bika mellett találják meg a számításukat. Persze csak akkor, ha át tudják és akarják törni a felépített korlátjaikat és tudnak mit kezdeni a zárkózott, sokszor a megszokás által irányított jeggyel.

Ikrek

Hogy az Ikreknek hány valódi barátjuk van, csak ők tudják. Az azonban biztos, hogy sok jó kapcsolattal büszkélkedhetnek, bár igazán közel csak keveseket engednek magukhoz. Olyanokat, akiket nem tudnak megunni, és akik elfogadják őket.

Rák

A Rákoknak nagyon fontos a család, és ezt a szeretetet a barátaikra is kivetítik. Anyáskodóak és alkalmazkodó barátok, ám ha elszakad a cérna náluk, nem jó összeakadni velük. Az érzékenységük páratlan – a szó nemes értelmében is.

Oroszlán

Mivel az Oroszlánok imádnak a középpontban lenni, ez a barátságaikban is mérvadó. Ezzel együtt igazán szórakoztató barátok, akiknek fontos a jó humor. Tudd, hogy egy oroszlánra mindig számíthatsz, ha szükséged van rá.

Szűz

Ha egy gyakorlatias barátra van szükséged, aki két lábban áll a földön, akkor egy Szűz jegyűben valószínűleg megtalálod őt – már ha kezdeményező vagy és hiszel abban, hogy a kölcsönösség a barátság alapja. A Szűz jegyű barát szeret adni és szívesen fogad viszonzásul mindent, ami őszinte.

Mérleg

Amennyire mély érzésű, legalább annyira felszínes is tud lenni egy Mérleg, és ez rávetül a barátságaira is. Mivel nehezen dönt, és nem könnyen köti le magát, idő kell ahhoz, hogy érezze a komoly barátság súlyát. Ám ha valakit igazán közel enged magához, tökéletes barátságok születhetnek egy támogató társ mellett.

Skorpió

Hűség, bizalom, őszinteség – ezek a Skorpió barátok jelszavai. Na meg a bosszú, már ha a skorpióságot nem vetkőzik le a jegy szülöttei. Ugyan néha kicsit nyersek, de aki túllép ezen, örök barátot kap általuk.

Nyilas

Ha minden vágyad az, hogy olyan barátod legyen, aki mellett kaland az összes nap, keress egy Nyilas jegyűt. Ők nemcsak szabadságvágyukról híresek, hanem arról is, hogy mellettük egyenlőnek érezheted magad minden tekintetben.

Bak

A mély érzésű Bakok, ha elköteleződnek, örök életre választanak barátot. Bár féltik a személyes terüket, ha valakit beengednek oda, ő ott helyet kap. A nyomulással viszont csak egyre távolabb kerülsz tőlük. Mivel elég komolyak, egy laza barát jó hatással lehet rájuk.

Vízöntő

A függetlenség mintaképei a Vízöntő jegy szülöttei – legyen szó szerelemről vagy barátságról. Ám ahogyan másoknak, úgy nekik is nagy szükségük van tartalmas emberi kapcsolatokra, hiába van nekik a legtöbb ismerősük.

Halak

Ha a Halak jegyű barátod rájön, hogy csak kihasználod, soha többé nem férkőzhetsz a bizalmába. A visszafogott és segítőkész jegy szülöttei vágynak a bizalomra és a megbecsülésre, de csak akkor adják meg ugyanezt, ha biztosak benned, addig inkább visszafogottak maradnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top