Vigyázz, kész, baba! cikkek

Elképesztő sérója van a 4 hetes kisbabábak

Ez a pöttöm baba még csak alig négyhetes, de máris olyan lobonca van, hogy gond nélkül rázhatná egy deathmetal koncerten. A frizurája ráadásul annyira dús és egészséges, hogy anyukája szerint még a többi szülő is irigykedik rá!

Sokan vannak, akik hajnövesztő samponokkal, tápláló pakolásokkal, reiki varázslással és méregdrága hajvitaminokkal próbálnak olyan sűrű, egészséges hajkoronát varázsolni, amivel az alig négyhetes Renesmae már most büszkélkedhet.

Elképesztő sérója van a 4 hetes kisbabábak

A kislány anyukája szerint a kisbaba eleve rengeteg hajjal született, de a lobonc a következő hetekben csak tovább nőtt és erősödött, olyannyira, hogy állítólag már nem is tudnak anélkül kilépni a lakásból, hogy ne szólítanák meg őket a Renesmae hajára irigykedő járókelők.

Elképesztő sérója van a 4 hetes kisbabábak
Elképesztő sérója van a 4 hetes kisbabábak

Renesmae egyébként nem az első a családban, aki ilyen pazar séróval büszkélkedhet: a kisbabának két testvére is van, és állítólag ők is dús, nagyra nőtt hajjal születtek. Reméljük, hogy a sűrű, egészséges frizura egész életükben megmarad majd! 

 

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top