Vizes VB

Vizes VB: Egy szálláshellyel kevesebb

Már biztos, hogy nem készül el az ELTE Ménesi úti szakkollégiuma a budapesti vizes világbajnokságra, így nem is tud szálláshelyként szolgálni a Budapestre sereglő sportolók siserahadának.

Félkész állapotban van csak az ELTE Ménesi úton fekvő Bibó István Szakkollégiuma, ami szállást biztosított volna a budapesti vizes világbajnokságra érkező sportolóknak. Mivel a kollégium hivatalos FINA-szállás lett volna, így azt rendkívüli, közbeszerzés nélkül elnyert munkában újíthatta fel a Penta Industry.

Nem készül el időre a vizes vb egyik szálláshelye

A munkák eredeti határideje május 29. volt, ám ezt egy hete augusztus 17-re módosították. A 2017-es budapesti vizes világbajnokság záróünnepsége július 30-án lesz. Állítólag azért késnek a kivitelezéssel, mert az építési engedélyek beszerzése fura módon nem a kivitelező, hanem a megrendelő, vagyis a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felelőssége. Az építési engedélyt a kerülettől a cég csak februárban kapta meg.

A 444.hu cikke szerint a munkákkal annyira el van csúszva a cég, hogy a kollégium aligha fejezhető be két hét alatt, de más gondok is akadnak a beruházással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top