Vizes VB

Vizes VB 2017 – Érmet várnak a magyar pólócsapatoktól

Érmet várnak a magyar férfi és a női vízilabda-válogatottól a csapatok szövetségi kapitányai a hazai budapesti vizes világbajnokságon.

Bizakodóan nyilatkoztak a FINA 2017-es vizes világbajnokság nyitónapján a magyar női és férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányai. Bíró Attila, az Európa-bajnoki címvédő női együttes szakvezetője szerint kirobbanó erőben vannak a lányok, és még tovább is javulhatnak a következő napokban. Úgy véli, a magyar női vízilabda-válogatott ott lehet az első háromban az Egyesült Államok és Görögország társaságában.

A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint Szerbia, Olaszország és Magyarország dobogóesélyes. Märcz Tamás úgy látja, “olyanok a játékosok, mint a visszatartott versenylovak, de van még két-három nap, s ennek megfelelően haladunk”.

A férfiak Ausztrália után Olaszország és Franciaország válogatottjával szállnak vízbe a budapesti vizes világbajnokságon, a nők számára pedig a japánokat követően Hollandia és Franciaország legjobbjai következnek a csoportkörben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top