Vizes VB

Vizes VB 2017: Aranyra hajt Kenderesi Tamás

Nem kisebb célt tűzött ki maga elé Kenderesi Tamás, mint azt, hogy világbajnok lesz 200 méter pillangón.

Nem a levegőbe beszél Kenderesi Tamás, amikor kijelenti, sokkal jobb formában van, mint a riói olimpián, így első helyre várja magát a 200 méteres férfi pillangóúszás döntőjében. 

“Tény kell hozzá magabiztosság, de van alapja, hogy magabiztos legyek. Ez nem úgy van, hogy egyik reggel felébred az ember, és azt mondja, világbajnok akarok lenni. Jól mennek az edzések, jó formában vagyok, jobb vagyok, mint voltam a riói olimpia előtt. És nem kevéssel… 

Kenderesi Tamás a riói olimpián másodszor veri meg Michael Phelps-t

Az edzéseken úszott időeredményekből sok mindenre lehet következtetni és szerencsére a felkészülési versenyek is elég jól sikerültek. Persze a végső sorrendet nem csak egy ember kiváló formája fogja eldönteni. Mindenki nézi, figyeli a másikat. Nekem még segítségem is van ebben: a nagyapám szokta kutatni az eredményeket, a videókat az interneten, és sokszor bizony hamarabb megtalálja őket, mint én” – mondta a Nemzeti Sportnak Kenderesi Tamás

Kenderesi Tamás a riói olimpián bronzérmet szerzett 200 méter pillangón, emellett Európa-bajnoki bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok, ifjúsági Európa bajnok, magyar válogatott úszó is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top