Vizes VB

Vizes VB: a magyar férfi vízilabda-válogatott simán legyőzte a franciákat

A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-7-re legyőzte a francia csapatot a vizes világbajnokság pénteki, harmadik fordulójában a Margitszigeten. Olyan játékosok is lőhettek gólt a mieinktől, akik eddig nem.

13-7-re simán győzött férfi vízilabda-válogatottunk az utolsó csoportmérkőzésén a franciák ellen. A magyarok közül Vámos Márton 4, Erdélyi Balázs 1, Varga Dénes 3, Zalánki Gergő 2 valamint Manhercz Krisztián, Hosnyánszky Norbert és Gór-Nagy Miklós egy-egy góllal járultak hozzá a győzelemhez. 

Arról viszont csak az ezt követő olasz-ausztrál összecsapás dönt, hogy a magyarok sikere nyomán a négyes első vagy második helyén végez Märcz Tamás együttese. A csoportgyőzelem automatikusan negyeddöntős részvételt ér, és keddig pihenőt jelent, míg ha második a gárda, még vasárnap is vízbe kell szállnia, méghozzá az A jelű kvartett harmadikjával, Kazahsztán válogatottjával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top