Vizes VB

Vizes VB: A bronzérmes gyorsváltó tagjai megálmodták, megcsinálták

A tegnapi napon bronzérmet nyert a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4x100 méteres férfi gyorsváltó az úszó-világbajnokságon, megszerezve ezzel Magyarország első érmét a 17. vizes vb-n.

A Bohus Richárd, Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter kvartett tegnap felállhatott a dobogóra a FINA 2017 sorozatában, hiszen mindenki legnagyobb meglepetésére a harmadik helyen úsztak be a sportolók. A fiúk kicsit rápihentek a tegnapi úszásra, ma már világbajnoki harmadik helyezettként nyilatkoztak. 

Mind a négyen azt mondták, hogy el sem hiszik, ami történt, továbbá imádták a hangulatot, dicsérték a Duna Aréna hazai közönségét. Holoda Péter és Németh Nándor közös szobán osztoznak a vizes VB ideje alatt. A döntőbe kerülés előtt arról álmodoztak, hogy dobogóra állhatnak majd. ,,Beszéltük a Nándival, hogy jó lenne tartani az ötödik helyet. Erre én mondtam, hogy ha már álmodozunk, akkor csípjük meg a dobogót. Ricsivel azt mondtuk, hogy akár oda is tudnánk érni a harmadik helyre, aztán kiderült, hogy annyira nem is álmodtunk nagyot…” – mondta Holoda Péter. 

A győzelem pillanata
A győzelem pillanata
Fotó: facebook/Budapest 2017 FINA Vizes világbajnokság

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top