Vizes VB

Vizes VB 2017: Shane Tusup már nem talál szavakat Hosszú Katinkára

Tegnap este megvédte világbajnoki címét Hosszú Katinka! Férje és edzője, Shane Tusup a tőle már megszokott izgalommal nézte végig a versenyt, a végén már a könnyeivel küszködött. Este pedig egy olyan szerelmi vallomást posztolt, amitől elállt a szavunk.

Hosszú Katinka zsinórban harmadszor lett világbajnok 200 méter vegyesúszásban. Amikor azt hinnénk, az Iron Lady nem tudja überelni az eddigi teljesítményét, ő rendszeresen rácáfol. Tegnap, a FINA 2017 versenye után azt mondta a Duna Aréna közönségének, hogy ez az arany többet ér, mint az olimpián szerzett érmei, hiszen hazai publikum előtt, az egész országgal a háta mögött szerezte. 

Hosszú Katinka másodszor is megvédte világbajnoki címét
Hosszú Katinka másodszor is megvédte világbajnoki címét

Az úszónő nem győzte megköszönni a gratulációkat, így inkább megosztott egy köszönő posztot az Instagramon. Később Shane Tusup vallomása következett, ami egyrészről egy köszönőbeszéd, másrészről pedig egy szerelmi vallomás a feleségének, Katkának. 

Vizes VB 2017: Shane Tusup már nem talál szavakat Hosszú Katinkára

“Már 22:30 van, és még mindig nem tudok megszólalni. Ez az este életem legcsodálatosabb élménye volt, amit valaha megtapasztaltam, és nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek az egésznek. Nem hiszem, hogy valaha is megszokom azt, ahogy Katinka kezeli ezt a hatalmas nyomást, a végeláthatatlan elvárásokat és az állandó kritikát. Egyszerűen csak továbblép, és olyan szinten mutatja meg a képességeit, amiről mi csak álmodni tudunk. Köszönöm gyönyörű Istennőm, hogy részese lehetek ennek, és azt is, hogy ennyire megbízol bennem. Köszönöm, Magyarország, hogy része lehetek ennek a csodálatos országnak. Köszönöm édesanyámnak és édesapámnak a folyamatos támogatást, hogy eljöttek ide, és részesei voltak ennek az estének” – írta Shane, aki nemsokára ezt az eredményt is felvarratja a testére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top