Sztárok

Végül csak megnézhettük Palvin Barbarát teljesen meztelenül

Jó kis év volt ez!

A jelenleg legismertebb magyar topmodellt, a huszonhat éves Palvin Barbarát milliók követik Instagram-oldalán, és ő nem is fukarkodik a képekkel. A Borsonline most emlékezetes fotóiból állított össze egy kis fejlődéstörténetet, ahogy ők írják: az angyalkodástól a teljes meztelenségig.
 
Komoly állomás volt számára, amikor idén márciusban a Victoria’s Secret angyala lett. „Köszönöm, hogy hittetek bennem” – írta akkor oldalán, pedig sokan támadták vélt túlsúlya miatt.

Párkapcsolati szempontból is jó év volt ez számára, azóta már össze is költözött ő és a párja, Dylan Sprouse. Barátja születésnapja alkalmából azt írta róla, hogy Barbi nagyszerű ember, aki az együtt töltött egy év alatt is rengeteget tett azért, hogy azzá az emberré tudjon válni, akivé szeretne.

Fehérneműs képeket már korábban is láttunk tőle (mindig milliós lájkszámmal), de végül a Sports Illustrated kedvéért vált meg összes ruhájától, hogy csak tengerparti homok takarja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@si_swimsuit 2019 🌴🌞

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Itt tudjátok végiglapozni a Borsonline összeállítását!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top