Sztárok

Rubint Réka reagált a pletykákra, miszerint válnak Norbival

Rubint Réka állítja, nem vert éket közéjük az elmúlt pár nap.

Schobert Norbi egy héttel ezelőtti kijelentése nagy port kavart. Nem csak ő érintett a dologban, hiszen a feleségét, és a gyerekeit is szidják a kommentelők. Érthető a kiakadás az emberek részéről, hiszen a stílus nem volt az igazi, a véleményéhez azonban továbbra is tartja magát a fitneszguru. Rubint Réka korábban már az Instagramon elmondta a véleményét, most pedig az RTL Klub Reggeli vendége volt. 

Réka elmondta, a live alatt hajat mosott, nem tudta, mire készül a férje. „Amíg készülsz, addig live-ozok egyet” – mondta neki Norbi 10 nappal ezelőtt, amikor posztolta a sokakat felháborító videót.

„Nem is tudtam, hogy miről fog beszélni. Eltelt egy nap, láttam, hogy válaszolgat és kérdeztem, mit ír ilyen lelkesen. Másnap délután, estefele én is szembesültem vele, hogy ez nem egy megszokott videó volt – emlékezett vissza a fitneszlady. – Elég szókimondó lett, de az első könyvében is nagyon erősen fogalmazott, ezért jutott el az emberekhez.”

Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos

„Sokan félreértették – folytatta Réka. – Ő nem a várandósság utáni közvetlen időszakról beszélt, hanem a terhesség után 3-4 évvel, 20-30 kiló pluszról. Nem azt mondta, hogy a férfi nem szereti a párját, ha van rajta felesleg, hanem a vonzalomról. Mondtam neki, hogy ezt lehetett volna sokkal szebben megfogalmazni.”

Szabó Zsófi felhozta, hogy még a külföldi sajtóban is helyet kapott az ügy. „Nem gondoltam, hogy ekkora port kavar. Ismerem a Norbit, tudom, hogy életfilozófiájaként kitűzte a célt, hogy lefogyasztja a világot. Állandóan ezen kattog az agya. Létező problémát kapart ki, hiszen ha nem így lenne, akkor nem lett volna ekkora visszhangja.”

A Reggeli műsorvezetői arra is kíváncsiak voltak, hogy Norbi kijelentése mennyire csapódott le a családon. „Optimista ember vagyok. Az, aki a Norbi véleményével engem azonosít, és trágár kommenteket ír… Ez nagyon elkeserítő. (…) Amikor valaki elkezdi taglalni, hogy hogyan szeretné látni a halálunkat, az kritikán aluli. Ez nem vélemény, ez gyűlölet. Anyák, apák, nagyszülők írnak minősíthetetlen kommenteket. Ez nálam túlmutat azon, mint amit a Norbi mondott.”

Rubint Réka arra a pletykára is reagált, hogy elválnak-e. „Imádom a Norbit, mindenével együtt. 19 éve vagyok a párja. Olvastam, hogy válunk. Nem válunk, most akar elvenni feleségül újra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top