Sült spagetti csirkével és zöldségekkel
Hozzávalók 4 személyre:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 3 dl húsleves
- 40 dkg spagetti
- 1 kápia- vagy piros kaliforniai paprika
- 15 dkg gomba
- 1 kisebb fej hagyma
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 ek. olaj
- só, bors
Elkészítés:
Lobogó sós vízben főzzük ki a spagettit. Vágjuk kisebb kockákra a csirkemellet, sózzuk-borsozzuk, majd az olajon süssük szép pirosra. Egy nagyobb tálban keverjük össze a kifőtt spagettit a sült csirkekockákkal, a felkockázott paprikával, a szeletelt (nyers) gombával, az apróra vágott hagymával, a húslevessel, valamint a reszelt sajt felével. Tegyük az egészet egy tűzálló tálba, szórjuk meg a tetejét a maradék sajttal, és 180 fokos sütőben süssük 10-15 percig.