nlc.hu
Aktuális
Kilátástalan helyzetük miatt ölhette meg lányát a mosonmagyaróvári férfi

Kilátástalan helyzetük miatt ölhette meg lányát a mosonmagyaróvári férfi

A 74 éves, nyugdíjas férfi saját magával is végezni próbált.

Az idős mosonmagyaróvári férfi a gyanú szerint péntek délután először megölte 50 éves lányát, majd megpróbált magával is végezni. Az idős férfira unokája talált rá eszméletlen állapotban, ő hívta a mentőket is – derül ki az RTL Klub Híradójának tudósításából.

A csatornának nyilatkozott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, aki az esettel kapcsolatban elmondta, a családtag kezdte meg az idős férfi újraélesztését, méghozzá a diszpécser segítségével. Az esetkocsi valamivel később érkezett a helyszínre; a kiérkező mentők az újraélesztés után stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították.

Az RTL Klub információi szerint a 74 éves férfi jelenleg kómában van, az állapota kritikus. A Híradó beszámolt arról is, hogy a férfi felesége halála óta egyedül ápolta születésétől fogva ágyhoz kötött, 50 éves lányát. A szomszédok a csatorna riporterének elmondták, az nőt szinte soha, újabban pedig a súlyos beteg apát is csak nagy ritkán látták. Az elmondások szerint akkor se volt túl bőbeszédű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top