nlc.hu
Sztárok
30 kilótól szabadult meg az X-Faktor énekese, Benji

30 kilótól szabadult meg az X-Faktor énekese, Benji

Benji először drasztikus fogyókúrába kezdett, majd belátta, hogy legjobb, ha a mértékletességre törekszik.

A 2014-es X-Faktor felfedezettje, Benji hamar belopta magát az emberek szívébe. Az énekesnek a műsor után több fellépése volt, azonban nagyon odafigyelt, hogy megmaradjon az egyensúly a civil szakmája és az énekesi karrier között. Benji ma reggel az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol elárulta, hogyan és mennyi idő alatt szabadult meg 30 kiló súlyfeleslegtől.

Benji elmondta, sosem volt egy vékony kisgyerek, ám rövid idő alatt sokat hízott, és ezt többen megjegyezték neki. Ekkor döntött úgy, hogy fogyókúrába kezd. „Rosszul esett, amiket mondtak, és nyilván átgondoltam, hogy változtatnom kell, ráadásul én sem éreztem jól magam. 2015-ben 15 kilótól szabadultam meg, majd jött a többi” – kezdte a műsorban Benji. 

„Drasztikus fogyókúrába kezdtem, de ez nagyon nem jó. (…) Büszke vagyok magamra, ez nagy mentális erőt igényelt. Amikor a 20 kiló lement, akkor semmilyen kenyeret, rizst, semmilyen szénhidrátot nem vittem be. Most már másképp gondolom, meg kell tanulni a mértékletességet.”

Fotó: RTL Klub Reggeli

Fotó: RTL Klub Reggeli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top