TV-sztárok

Erdélyi Mónika nem akar sztárcsemetét csinálni a lányából

A Mónika-show egykori műsorvezetője azt is elárulta, mi az, amit soha nem mutatott meg a lányának.

Erdélyi Mónika több mint három éve regisztrált a legnagyobb videómegosztó portálra, és készít rendszeresen videókat kislányával, Mollival. Mára már közel 300 ezer feliratkozója van a csatornáján. 

„Manapság azt mondani, hogy a gyermekünk ne legyen a nyilvánosság előtt, eltiltjuk a közösségi oldalaktól, szerintem egy nagyon álságos dolog. Molli saját jogán van fent az interneten, és nem azért, mert én sztárcsemetét akarok belőle csinálni” – mondta a Borsnak Erdélyi Mónika, akinek a 12 éves lánya fent van szinte az összes közösségi oldalon. 

Erdélyi Mónika rendszeresen készít videókat lányával, Mollival (Fotó: Facebook)

Erdélyi Mónika rendszeresen készít videókat lányával, Mollival (Fotó: Facebook)

A Mónika-show egykori műsorvezetője teljesen megbízik Molliban, nem ellenőrizgeti folyamatosan. „Még olyan kis ártatlan, hogy semmilyen turpisságon nem jár az esze” – vélekedik Erdélyi Mónika.

Az anyuka azt is elárulta, hogy lányának nem mutatta meg a régi felvételeket a Mónika-show-ról, aminek több mint 9 évig volt a háziasszonya. „Lehet, hogy megnézett a YouTube-on, nem tudom, de én biztosan nem mutogattam magamat neki” – mondta Erdélyi Mónika, aki korábban arról is beszélt, hogy a műsor lelkileg nagyon megviselte őt.

További cikkek Erdélyi Mónikáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top