Horoszkóp

10 okból a Kos a legkülönlegesebb csillagjegy

Március 20-án kezdődött az asztrológiai új év, amellyel egyidejűleg a Kos hava is elindult. S ennek apropójából összegyűjtöttük a Kos csillagjegy legértékesebb, legszerethetőbb 10 tulajdonságát. Nos, ha te is a Kos jelében születtél, ezért is lehetsz igazán büszke magadra.

A Kos a zodiákus első csillagjegye. Az asztrológiai újévvel kezdődik a Kos hava. S épp emiatt a Kos az új kezdet, a megújulás szimbóluma is. Vele indul el minden. A tavasz, az újjászülés, a természet ébredése is hozzá kapcsolható. Töretlen lelkesedéssel, vidámsággal, gyermeki örömmel és kíváncsisággal tekint mindenre és mindenkire. S épp ezért annyira nagyszerű vezető, hiszen lehengerlően áll ki mind a saját, mind a rá bízott emberek érdekei mellett.

S vajon milyen értékes és nagyon pozitív tulajdonságai vannak még a Kosnak? A különleges horoszkópvideóból megtudhatod a 10 legértékesebb jellemvonását. A kép alá görgetve indíthatod el a videót.

Íme a Kos 10 legértékesebb tulajdonsága a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Íme a Kos 10 legértékesebb tulajdonsága a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top