Sztárok

Törőcsik Marit meg kellett műteni

Törőcsik Marit hétfőn megoperálták, a színésznő azóta már jelentkezett is, azt mondja, jól van, bár a nyár hátra levő részét pihenéssel szeretné tölteni.

Meg kellett műteni az élete nyolcvanadik évében járó Törőcsik Marit. A nemzet színésze a beavatkozásról a Mokkában beszélt. “Régebben megoperálták a bal szememet, mert szürke hályog volt rajta, és meg kellett most operálni a másikat – mondta a műtétről Törőcsik Mari. – Csodálom az orvosokat, akik mindennap reggel hétkor már bent vannak a kórházban, és műtenek. Én a nyolcvanadik évemet taposom, de ennek ellenére mindennap dolgozom, most is próbára megyek, csoda, hogy még bírom” – tette hozzá a színésznő.

Törőcsik Marit meg kellett műteni

A műtétet követően Törőcsik Mari arról is beszámolt, a nyári hónapokat pihenéssel szeretné tölteni vidéken, hiszen augusztus végétől újra indul a színházi szezon, és kezdődnek a próbák. “Szóval ne féljenek, nyugodtan jöjjenek előadást nézni, nem fogok rosszul lenni. Én vagyok az egyetlen nő, aki ebben a korban még színpadra megy, szóval ilyen már van, hogy elmaradhat egy előadás miattam, de ne azt figyeljék, hogy milyen betegségem van, hanem azt, amit csinálok” – mondta hallhatóan energikusan Törőcsik Mari.

A színésznővel készült teljes riportot itt meghallgathatod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top