nlc.hu
Sztárok
100 ezer forintos fürdőruhában úszik Kylie Minogue, és mindenki ilyenben akarja kockásra sütteni magát

100 ezer forintos fürdőruhában úszik Kylie Minogue, és mindenki ilyenben akarja kockásra sütteni magát

Igaz, hogy 47 éves, de elképesztően jó alakja van Kylie Minogue-nak. Éppen ezért megengedheti magának a legfurcsább fürdőruhákat is.

Még kockásra sülve is dögös Kylie Minogue, ebben biztosak lehetünk. A fürdőruhájában pedig garantált, hogy ez meg is történik vele, mivel a különlegesen szabott úszódresszben szép mintásra tud barnulni.

Mindez azonban senkit nem érdekelt, mert úgy tűnik, hogy máris elkapkodták Kylie Minogue fürdőruháját, legalábbis ebben a színben már nem lehet rendelni.

Three pin drops and two failed pike dives later…. #ImNoTomDaley …????????????

Kylie Minogue (@kylieminogue) által közzétett fénykép,

Ami külön érdekes, mivel a 360 eurós fürdőruha azért legbarátibb számolás szerint is 100 ezer forint körüli összeg, amit Kylie Minogue megengedhet magának, de azért nem nevezhető hétköznapi árnak egy úszódresszért.

A 47 éves Kylie Minogue teste gyakorlatilag a legjobb reklámfelület a divattervezőknek, akik szeretik öltöztetni a sztárt. Mi sem bizonyítja jobban, hogy ez megéri, mint az, hogy Kylie Minogue minap azt ünnepelte, hogy már egymilliónyi követője van a saját Instagram-oldalán.

One million #lovers…..LOVE YOU!!!! ????1⃣????

Kylie Minogue (@kylieminogue) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top