Életmód

Bocsánatot kért a feleségétől a spanyol híradós, aki élőben jelentkezett be otthonról, és egy félmeztelen nő jelent meg a háttérben

Kínos pillanatokat élt át a spanyol tévés, miután egy félmeztelen nő tűnt fel a videós bejelentkezésében. Bocsánatot kért a feleségétől.
Alfonso Merlos spanyol híradós

A járvány miatt rengetegen dolgoznak home office-ban, és a videóhívások száma is ugrásszerűen megnőtt. Borítékolható volt, hogy kínos videós bakikból is sokkal több lesz.

Alfonso Merlos spanyol híradós élőben jelentkezett be a házi karanténjából az Estado de Alarma című műsorban, amikor a háttérben megjelent egy félmeztelen nő. Alul semmiben volt, a nézők pedig azonnal kiszúrták a kínos jelenetet.

A spanyol bulvársajtó be is azonosította a háttérben látható nőt, Alexia Rivas újságírót, aki nem titkolta, hogy pár hete találkozgat a híradóssal.

A 41 éves tévés csak napokkal később szólalt meg az ügyben, nyilvánosan bocsánatot kért a feleségétől, Marta Lópeztől, a helyi Big Brother egykori versenyzőjétől. A híradós azt állította, karanténba vonulása előtt szakítottak, de a nő ezt tagadta.

(444)

További cikkek videós bakikról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top