Szabadidő

A home office átkai: hatalmasat égett a nő, aki videokonferencia közben vécézett

A házi karanténban lévő nő nem kapcsolt, hogy kamerája bekapcsolva maradt. Tíz kollégája szeme előtt végezte el a dolgát.

Járvány idején hiánypótló a technika nyújtotta csoportos konferenciabeszélgetés lehetősége. Ezt használta ki 11 kolléga is, akik a Zoom chat-jén tartottak meetinget az önkéntes házi karanténjukban. A munka–magánélet területe azonban könnyen össze tud keveredni a házi karantén idején. Ezt bizonyítja, hogy az egyik résztvevő, Jennifer Miles simán elment WC-re közben.

A házi karanténban lévő nő nem kapcsolt, hogy kamerája bekapcsolva maradt. Tíz kollégája szeme előtt végezte el a dolgát.Fotó: unsplash

A házi karanténban lévő nő nem kapcsolt, hogy kamerája bekapcsolva maradt. Tíz kollégája szeme előtt végezte el a dolgát (Fotó: Unsplas)

Pár másodperccel később aztán leesik neki, hogy nem kapcsolta ki a kamerát, ezért az összes kollégája látta, amint elvégzi kisdolgát a WC-én.

A kollégák először meglepődnek, aztán hatalmas nevetésben törnek ki. Annyi mázlija Jennifernek talán volt, hogy kollégái közül csak ketten voltak férfiak. A videót ezen a linken nézheted meg.

(via)

Aktuális híreink home office témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top