TV-sztárok

Koncz Zsuzsa a karanténból üzent a rajongóknak: „Nagyon hiányoztok!”

Koncz Zsuzsa már nagyon várja, hogy véget érjen ez a rémálom.

Mint minden művész, Koncz Zsuzsa is munka nélkül maradt, legalábbis, amíg tombol a koronavírus-járvány. A rendezvényeket ugyanis törölték, ez hatalmas nehézség most a színészeknek, zenészeknek és a háttérben dolgozóknak. Néhány előadó már áttért az online koncertezésre, Koncz Zsuzsa is a közösségi oldalán szólt a rajongókhoz – kedves üzenetet osztott meg velük. 

 Szóval, gyerekek! Nem vagyok túl vidám, még ha úgy is nézek ki. Két héttel ezelőtt még koncert volt, fantasztikus volt, együtt élveztük a fiúkkal és a közönséggel. Most pedig arra kérnek bennünket az arra hivatottak, hogy egymással se találkozzunk, hogy ha nem feltétlenül muszáj… Borzasztó nehezen végrehajtható. De azt gondolom, hogy ha ezt túl akarjuk élni, akkor jobb betartani azt, amit kérnek tőlünk. Vigaszul csak egy dolgot tudok küldeni: »Meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink« – mondja a Facebook-videóban Koncz Zsuzsa, ezután pedig az egyik koncertjéről mutatott felvételt.

Koncz Zsuzsa (Fotó: Facebook)

Koncz Zsuzsa (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top