Sztárok

A 74 esztendős Koncz Zsuzsa akár 20 évet is letagadhatna – élete legjobb formájában várja az Aréna koncertet

Koncz Zsuzsa hihetetlen formában van, és 74 évesen 13. Aréna koncertjére készül.

Koncz Zsuzsa gimnazista volt, amikor jelentkezett egy osztálytársával a Ki, mit, tud?-ra, és közösen a második helyig jutottak. Többször is fellépett a Táncdalfesztiválon, ahol két egymást követő évben Előadói díjat kapott, és II. helyet szerezte meg a versenyen. A zenei karrierje mellett az énekesnő magánélete is sokakat érdekel, ám évekkel ezelőtt úgy fogalmazott, hogy számára az a megnyugvás, ezért sosem fog róla részletesen beszélni. 

Koncz Zsuzsának a mai napig rengeteg felkérése és fellépése van, ám idén egy nagy koncertre is készül, újra megtöltené az Arénát, immár a 13. alkalommal. „Nem vagyok babonás, így sem az nem riasztott el, hogy 13. alkalommal lépek fel egy több mint tízezer fős Arénában, sem az, hogy az ’56-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóját követő másnap” – mondta korábban az énekesnő.

Koncz Zsuzsa a Táncdalfesztiválok történetének legtöbbször címlapon szerepelő énekesnője, és mindig is odafigyelt arra, hogy fitten tartsa magát. Ez sikerült is, hiszen ma töltötte be a 74-et, de akár 20 évet is letagadhatna, ezt pedig most képekkel bizonyítjuk. 

Megnézem
Összes kép (6)

Olvass még Koncz Zsuzsáról az nlc-n: 

Koncz Zsuzsa 74 éves lett (Fotó: Facebook)

Koncz Zsuzsa 74 éves lett (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top