Horoszkóp

Így szeretnéd, hogy szeressen a párod a számmisztika szerint

Mindenki másként szeret. A számmisztika felfedi a karakterek jellevonásait, így megtudhatod, a párod mire vágyik a leginkább a párkapcsolatban. Ismerd meg a szeretetnyelvét, s ő is könnyedén megismerheti a tiédet. Nos, hogy szeretnéd, hogy szeressen a párod?

Ahhoz, hogy megtudhasd, te melyik karakterek közé tartozol, csak a születési napod egy számjegyre egyszerűsített számjegyére lesz szükséged. Ha például május 29-én születettél, csak annyit kell tenned, hogy a következő összeadást végzed el: 2+9=11, vagyis a karaktered 11, de 1+1=2, tehát a kettesnél írt leírás is fontos részleteket takar. A 11 és a 22 mesterszámok a számmisztikában. Esetükben tehát a 11 és a 22 is fontos jelentőséggel bír, ahogyan a 2 és a 4 is. A hónapnak és a születési évnek ebben a vonatkozásban nincs jelentősége.  

Nos, hogyan szeretnéd, ha szeretnének? A számmisztika elárulja a részleteket.

A számmisztika szerint 1-es vagy, mert 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél

Egyes típusként kétségtelenül figyelemre vágysz. Mindig és minden helyzetben. Elvárod, hogy mindig visszahívjon a párod, ha telefonon kerested, ahogyan a levelekre is mielőbbi választ szeretnél kapni. Amikor belépsz az ajtón, boldoggá tesz, ha a párod eléd jön, és meleg szívvel üdvözöl téged. De ugyanígy nagyon szereted az ajándékokat, és a finom falatokat is. A szeretetet viszont nem helyettesítheti nálad egyik sem. Szükséged van arra is, hogy párod mindenkor kikérje a véleményedet, nélküled ne hozzon döntéseket. Kivéve a neked szervezett meglepetéseket, amiket jó, ha nagyon körültekintően és titokban tesz. A boldog párkapcsolat titka, hogy mindig mutasson neked valami újat és meglepőt is a társad, s ne fulladjon minden unalomba.

A számmisztika szerint 2-es vagy, mert 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél

A számmisztika szerinti kettes típusként számodra mindennél fontosabb a gyengédség. A kedvesség, a türelem, a szeretet különösen fontos a nyugalmadhoz. Nehezen viseled a durvaságot, a kritikát, a versengést. Békére, harmóniára és tapintható szeretetre van a legnagyobb szükséged. Hajlamos lehetsz elbizonytalanodni, amit nem baj, ha tolerál a párod! Fontos, hogy soha és semmiben se sürgessen téged, inkább segítsen a döntésekben. De ha lehet, ne úgy, hogy megmondja, mit kéne tenned! Boldoggá tesz, ha rávezet a megoldásra, s ezért valódi sikert érezhetsz. A dicséret nagyon fontos számodra, hiszen változékony a hangulatod, s az önbizalom sem az erősséged. Szereted, amikor a párod magához húz, átölel, megcsókol, hiszen ebből tudod, hogy még mindg szeret téged.

A számmisztika szerint 3-as típus vagy, mert 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél

Lételemed a nevetés, a humor hármas típusként. Párodnak nyert ügye van nálad, ha meg tud téged nevettetni. A humor olyan finom intellektuális szint, ahol csak azok tudnak együtt rezegni, akik egy szinten állnak. Ha ez megvan, minden más működik a kapcsolatodban. Imádsz beszélgetni, imádod az inspiráló szócsatákat. Szívesen kötekedsz a pároddal, de ezt szeretetből és nem bántásból teszed. Akkor vagy a legboldogabb, amikor meg akar győzni téged, okosan érvel. S mivel leginkább a szavakból értesz, számodra különösen fontos, hogy minél többször kimondja, mennyire szeret téged! Sőt, minél kreatívabban teszi, annál inkább elolvadsz tőle. De ugyanazt kétszer nem szívesen hallod, a változatosság éltet és gyönyörködtet. S mindez elévülhetetlen igazság a szerelemben és a barátságban is.

Mindenki másféle szeretetre vágyik a számmisztika szerint

Mindenki másféle szeretetre vágyik (fotó: Profimedia)

A számmisztika szerint 4-es típus vagy, mert 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél

A pontosság és a megbízhatóság négyes típusként nálad alapvetően fontos. Ha párod késik, vagy nem váltja be az ígéretét, úgy érzed, nem számítsz rá igazán. Szeretetét azzal bizonyíthatja, hogy mindig megteszi, amiben megállapodtok. Elengedhetetlen, hogy mindenben számíthass rá. Számodra különösen fontos az érzelmi és az anyagi biztonság, ahogyan a kiszámíthatóság, a szorgalom is. Rendszerben éled az életedet, a kiegyensúlyozottságodhoz fontos, hogy megkapd a teljes bizalmat. Mindig felkészülhess előre a várható eseményekre. A váratlan meglepetésekkel nem igazán tudsz mit kezdeni. S bár hajlamos lehetsz a rugalmatlanságra, ha párod igazán szeret, ezzel együtt is elfogad téged. Szeretetét örök hűséggel, kitartással hálálod meg. Nem mellesleg ő is mindenben számíthat rád.

A számmisztika szerint 5-ös típus vagy, mert 5-én, 14-én vagy 23-án születtél

Ötös típusként imádod a szokatlan, egzotikus, kalandos helyeket, helyzeteket. Párod leginkább azzal vívhatja ki a figyelmedet, a szeretetedet, ha ő is merész és bátor, s nyitott a szokatlan ötletekre. Te nem szereted a szokásos SMS-eket, üzeneteket, egészen másra vágysz. Nálad az sem baj, ha párod néha túlzásokba esik. Inkább legyen sok a kellék és a színpadias a kivitelezés, mint átlagos mondatok. Nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad mások, te a magad életét éled, a magad elvei szerint. A hálószobában különleges zenével, illatokkal, masszázzsal nyűgözhet le a társad. Persze, itt is fontos a változatosság, az új ötletek! Könnyen elunod magad a kapcsolatban, s bizony könnyen elcsavarhatja valaki más a fejed. Neked kell, hogy magad hőfokon égjen a szerelmetek, s szenvedélyt tudjatok csempészni a mindennapokba.

A számmisztika szerint 6-os vagy típus vagy, mert 6-án, 15-én vagy 24-én születtél

Hatos típusként nálad minden jöhet, ami finom és szép. Valójában senkinek sem olyan kifinomult az ízlése, mint neked. Az érzékszerveid folyamatos kielégülésre vágynak. Az ízek, az illatok, az érintés, a látvány és hangok világában valódi gourmand-nak számítasz. Szereted, ha kényeztet a párod, az érintéseken keresztül tudod, hogy szeret téged. Szereted az ékszereket, a virágokat, a csokoládékat, boldoggá tesz a párod az ajándékokkal. Romantikus lelkednek örömet okoz a klasszikus gyertyafényes vacsora, de örömmel töltöd az időt wellness hotelekben is, ahol pároddal közösen vehettek részt mézes-illóolajos masszázson. Sosem unod meg párod finom ölelését, a simogatását, a csókjait. Imádod, hogy minden alkalommal megérint, amikor csak elmegy melletted. S persze az illata is mindig friss és érzéki legyen.

A romantika is fontos a számmisztika szerint

Van, akinek a romantika a mindennél fontosabb (fotó: Profimedia)

A számmisztika szerint 7-es típus vagy, mert 7-én, 16-án vagy 25-én születtél

Hetes típusként számodra a párod a minden. Amikor kettesben töltöd az időt, a kizárólagos figyelmére vágysz, mert ebből tudod, hogy igazán szeret téged és fontos vagy neki. A diszkréció, a megbízhatóság mindennél fontosabb számodra. A pletykát ki nem állhatod, ezért fontos, hogy minden köztetek maradjon, amit megosztasz a pároddal. Téged nem érdekelnek az ajándékok, a drága utazások, a kettesben töltött, meghitt idő mindennél értékesebb. Nagyon szeretsz sétálni, s még az sem fontos, hogy folyamatosan beszélgessetek. A csend ugyanis sokszor sokkal beszédesebb, mint a szavak. Számodra megnyugtató, amikor hallod a párod szuszogását, vagy azt látod, hogy melletted olvas. A nyugalom, a béke, a harmónia a legfontosabb értékek a kapcsolatodban, amiből a külvilágot teljesen kizárnád. Az őszinteségen alapuló szeretetre vágysz a leginkább.

A számmisztika szerint 8-as vagy, mert 8-án, 17-én vagy 26-án születtél

Nyolcas típusként úgy érezheted, hogy az élet hihetetlenül rövid, s ezért neked minden pillanatát meg kell élned. Minden perc elvesztegetett idő, amiben nem történik valami. Ha párod igazán szeret, mindent megtesz, hogy izgalmassá, változatossá tegyétek az életeteket. Nagyon szereted a meglepetéseket is. Szívesen túrázol, sportolsz, utazol. Valósággal gyűjtöd az élményeket, te ezekből táplálkozol, s ezekkel gazdagítod az életedet. Nagyon energikus és szenvedélyes vagy a szerelemben, s ugyanezt várod a társadtól is. Olyan, mintha sosem fáradnál el, s jó, ha párod képes veled tartani a lépést. Szereted az öleléseket, a finom csókot, s nem zavar, ha mások látják a boldogságodat. Nem foglalkoztat a többiek véleménye, azt teszed, ami neked jól esik. Szerelemre, izgalmas párkapcsolatra vágysz. Unalomra kicsit sem.

A számmisztika szerint 9-es típus vagy, mert 9-én, 18-án vagy 27-én születtél

A számmisztika szerinti kilences típusként nálad nincs fontosabb az őszinteségnél. A párkapcsolatban is. Ha párod valóban szeret, mindig mindenben őszinte veled! És persze nem haragszik meg rád, mert te is őszintén fogalmazod meg neki a véleményedet. A titkolózást mindennél jobban gyűlölöd. Szívesen és önzetlenül segítesz mindenkinek, amit párodnak is meg kell értenie, el kell fogadnia, ha veled akar élni. Ki nem állhatod az előítéleteket. Szinte leblokkolsz, és a bizalmat is könnyen elveszíted, ha úgy érzed, párod nem fogad el feltételek nélkül téged. Önzetlen és kedves vagy mindenkivel, de ez nem jelenti, hogy párodnak féltékenykednie kellene. Rosszul viseled, ha ki akar sajátítani magának, s nem teheted azt, amit szeretnél. Ha valóban szeret téged, elfogadja szabadságra vágyó lelkedet is.

A számmisztika pontosan megmutatja, hogyan szeretnéd, hogy szeressen a párod

A számmisztika pontosan megmutatja, hogyan szeretnéd, hogy szeressen a párod (fotó: Profimedia)

A számmisztika szerint 11-es vagy, mert 11-én vagy 29-én születtél

A 11-es mesterszám a számmisztikában. De ez persze nem jelenti, hogy mester lennél, inkább csak más vagy, mint a többiek. Téged nem is lehet átlagos mércével mérni, ahogyan szeretetedet sem lehet az átlagos jelzővel illetni. S bár a hangulatod meglehetősen gyakran hullámozhat, ha párod igazán szeret, ezzel csöppet sem foglalkozik, elfogad annak, aki vagy. Könnyen lehet, amiért rajongsz az egyik napon, a következőn már csöppet sem érdekel. Picit hóbortos és különc vagy, de éppen ettől annyira különleges és egyedi is. Időként hihetetlen magasságokba emelkedsz, máskor pedig teljesen magad alá kerülsz. Mindennél jobban vágysz a párod elfogadására, szeretetére, figyelmére, amikor a mélypontot éled meg. Viszont, amikor ismét jól érzed magad, önálló és szabad akarsz lenni. Az is biztos, melletted csöppet sem unalmas az élet, bár néha kicsit fárasztó lehet. De ha igazán szeret a társat, csak te számítasz neki.

A számmisztika szerint 22-es típus vagy, mert bármely hónap 22. napján születtél

A 22-es szintén mesterszám a számmisztikában. Nem mondhatni, hogy könnyű és egyszerű eset lennél. Akit elfogadsz, neki különlegesen intelligensnek kell lennie. Az élet számodra olyan, mint a svédasztal: tele van kihívásokkal, s mindenbe bele szeretnél meg kell kóstolni. S könnyen lehet, ezért az édes ízek mellett keserűből is kijut néha, de érdekes módon te ezt egyáltalán nem bánod. Szélsőséges lehetsz, képtelen vagy hosszú távon csak mosolyogni és a jobbik arcodat mutatni. Egyszerűen kell a lelkednek, hogy időnként kifordulj magadból, s kiprovokáld a veszekedéseket. A legnagyobb veszekedések mindig szerelmes összebújással végződnek. Ha párod igazán szeret, felveszi a sebességedet, s képes kezelni az érzelmi hullámzásodat is. A szerelem mellett a legjobb barátra is vágysz a személyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top