Tonhalkrémes tortillatekercs
Hozzávalók:
- 1 csipet só
- 4 tortillalap
- 1 doboz tonhalkonzerv
- 6 ek. krémsajt
- fél kk. mustár
- fél csokor kapor
- 1 kk. citrom leve
- 1 paradicsom
- 2 ek. tejföl
- 1 csomag salátamix
Elkészítés
Csöpögtessük le a tonhal olaját, erre most nem lesz szükségünk, majd a halat keverjük krémesre a natúr krémsajttal és a tejföllel. Ízesítsük kevés mustárral, a citromlével, egy csipetnyi sóval és a feldarabolt kaporral. Kenjük meg vele egy tortillalapot! Tegyünk rá egy keveset a zöldsalátából, majd egy sorban fektessük rá a cikkekre vágott paradicsomot, és tekerjük fel, mint a palacsintát.
Még több gyors vacsora az NLCafén:
- Gyors vacsora hús nélkül: túrólepény
- Leves vacsorára: gyors paradicsomleves
- Mit főzzek ma vacsira? Bundás kenyeret