Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. június 9-15.: Valódi boldogság, felhőtlen öröm

Valódi boldogság, felhőtlen öröm vár. Az angyalok támogatnak ezen a héten is. Milyen üzenetet közvetít a különleges angyalhoroszkóp, és melyik angyal támogat most téged?

Az angyalok ezen a héten, és valójában mindenkor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így bármit is szeretnél megvalósítani, kérned kell tőlük a segítséget. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyali üzeneteket. Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek téged. Gondolatban, hangosan, vagy írásban is kérheted őket. Ahogy a legjobban esik.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével a második júniusi héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Biztatlak, tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Ezen a júniusi héten Metatron arkangyal segít téged. Kérd őt, ha megerősítésre van szükséged, de kérhetsz belső erőt is, ha épp sok ember előtt kell megszólalnod. Te bátor vagy, s ki tudsz állni magadért. Metatron arkangyal szerint most különösen jól is teszed, ha képviseled a saját álláspontodat és az érdekeidet. Mutasd meg a környezetednek, mennyi szeretet, támogató energia és kreatív gondolat van benned.  

Bika

Azrael arkangyal, a vigasztalás angyala segít téged ezen a héten. Bármilyen bánat is nyomja a lelkedet, add át Azrael arkangyalnak, aki a szomorúság helyett gyógyító szeretettel tölti meg lelkedet. Ideje elengedned a problémákat, a nehézségeket. Engedd meg magadnak a valódi boldogságot, a felhőtlen örömet, s tedd le a terheidet végre. Ne cipeld tovább a nehézségeket. Azrael arkangyal segít benne…

Ikrek

Jophiel arkangyal mindenben támogat téged ezen a júniusi héten. Valójában semmi mást nem kell tenned, mint kérned Jophiel arkangyalt, hogy töltse fel a lelkedet pozitív érzésekkel, az elmédet pozitív gondolatokkal. Vedd elő a humorodat, nyisd meg a szívedet az örömnek. Te alapból is nagyon vidám vagy, csak a lelkesedésedet kell visszaszerezned. A legjobb időben vagy, hogy bármit megvalósíthass. Ne szalaszd el a lehetőséget!  

Rák

Ezen a héten új tulajdonságokat, új vágyakat fedezheted fel magadban. Ehhez érdemes befelé, saját magadra figyelned. Mindenképpen add meg magadnak az énidőt, megérdemled, jár neked. Ahhoz, hogy másoknak segíthess, neked is jól kell lenned. Ez a hét tökéletes a töltődésre, s persze arra is, hogy kérd Raziel arkangyal segítségét. Ő segít most megérteni a jelenlegi helyzetedet és történéseket. 

Oroszlán

Szükséged van a nyugalomra, a lelki békére. Időnként neked is meg kell tapasztalnod az egyedüllétet. Chamuel arkangyal segít segít neked ezen a héten, hogy megérthesd, a magány tökéletes lehetőség a töltődéshez, a valódi belső nyugalom megtapasztalásához. Amikor tudod, hogy egyedül is teljes az életed, sokkal magabiztosabbá, határozottabbá válsz. Senkitől sem függsz, csak saját magadtól…

Szűz

Ariel arkangyal segít ezen a héten megtapasztalni az univerzum végtelen bőségét. Bármikor meríthetsz belőle, csak kérd Ariel arkangyal segítségét. Vizsgáld meg a pénzhez való hozzáállásodat is. Vajon mit gondolsz a pénzről? Szereted? Szívesen használod? Vagy épp ellenkezőleg, félelmet társítasz hozzá? A negatív gondolatok akadályoznak ugyanis a valódi bőségben. Most változtathatsz mindenen!

Ezen a héten is segítenek, támogatnak az angyalok

Ezen a héten is segítenek, támogatnak az angyalok (fotó: Getty)

Mérleg

Nem véletlenül érzed, ez a mostani nyár másként alakul, mint a korábbiak. A helyedet sem találod még. Zadkiel arkangyal ugyanakkor segít neked, hogy lelki nyugalomra, egyensúlyra, harmóniára találhass akár már ezen a héten is. Zadkiel arkangyal emlékeztet mindarra, amit igazán fontosnak tartasz az életedben. Kérd a segítségét, s ő megmutatja, hogyan hozhasd ki magadból a legtöbbet, s éld meg a valódi örömöket.

Skorpió

Egyre inkább érzed, hogy hamarosan pozitívan változik az életed. A megérzéseid nem csapnak be, melyben Mihály arkangyal is megerősít téged. Ugyanakkor érdemes picit magadba tekintened, s végig gondolni, vajon mennyire hiszel a pozitív változásokban? Mennyi félelem, kétség van benned? Ha ezt felismered, máris utat engedhetsz a jónak. Mihály arkangyal ezen a héten támogat a változásokban.

Nyilas

Ezen a héten sokkal több gyengédségre, figyelemre vágysz, mint máskor. Természetesen megkapod mindezt a családodtól, a párodtól, a barátoktól, ha azt adod nekik, amire te is vágysz. Sandalphon arkangyal segít felismerni az adok-kapok fontosságát. Támogat, hogy megnyisd magadat az érzéseknek, a gyengéd odafigyelésnek. Nagyon különleges tapasztalatokban lehet most részed. Engedd meg magadnak!

Bak

A szeretetre mindenkinek szüksége van. Neked is. Gábriel arkangyal segít ezen a júniusi héten, hogy te is kifejezhesd az érzéseidet a szeretteidnek, és el is tudd fogadni ugyanezt a környezetedtől. A szeretetnek számtalan formája van, s valójában mindenki másként fejezi ki, ezért lehet, hogy nem mindig érted, érzed a többiek érzelmeit. Pedig nagyon sokan szeretnek téged. Gábriel arkangyal segít felismerni…

Vízöntő

Hániel arkangyal támogat téged ezen a héten. A Hold most különösen erősen hat rád, épp ezért próbáld tudatosan figyelni ezeket a finom energiákat. A megérzésed, az intuíciód is jóval erősebb most. A teliholdat követően egyre könnyebben szabadulhatsz meg mindattól, amire nincs szükséged. Hániel arkangyal segít megérteni az érzéseidet. Nagyon sok érzelem van benned, és fontos, hogy értsd is magadat.  

Halak

Ha úgy érzed, van olyan kapcsolatod, amit szeretnél felfrissíteni, megjavítani, kérd ezen a héten Rafael arkangyal támogatását. Ő a lélek gyógyításának angyala. A lelked nagyon érzékeny a különböző energiákra. S pontosan érzed az angyali jelenlétet is. Nincs más dolgod ezen a héten, mint Rafael arkangyalt kérni, s ő támogat mindenben. Csodás találkozásokra, felismerésekre számíthatsz a segítségével…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top