nlc.hu
Sztárok

Mádai Vivien ezért ilyen karcsú

Mádai Vivien nagyon karcsú, és ez nem is csoda

Nem telik el hét, hogy valaki ne dicsérné meg Mádai Vivien alakját. Most mi is beszállunk ebbe, mert tényleg nagyszerű formában van.

Az elmúlt években sokat változott Mádai Vivien étkezése, és ez meglátszik az alakján is. Korábban ő maga mesélt arról, hogy rendszeres jógázik, a drasztikus életmódváltásban nem hisz, viszont sokkal jobban érzi magát a bőrében január óta, amikor elhagyta a húst az étrendjétből, néhány hete pedig kiderült, a műsorvezető vegán étrend szerint eszik. 

“Másfél hónapja vágtam bele egy huszonegy napos vegán diétába, egyébként már régóta nem eszem húst, így nem okozott gondot elhagyni a többi állati eredetű ételt. A huszonegy nap után azt vettem észre, hogy nem akarok mást enni, mert jól érzem magam a növényi alapanyagokból készült ételekkel. Most már nincs cél. Egyszerűen élvezem, hogy kreatívabb lehetek a konyhában, és újabb dolgokat találhatok ki. A vegán étkezésnek rengeteg pozitív hatása van, például korábban tudok felkelni és könnyebben. Frissebb vagyok és jobban bírom a napot is.”

Mádai Vivi szeret  a konyhában tenni-venni

Mádai Vivi szeret a konyhában tenni-venni

A Mokkából ma az is kiderült, jártas az ételek tápértékében, ami azért nem is meglepő, hiszen Vivien is nagyon sok diétát kipróbált már korábban. 

“Az édesburgonya sokkal kevésbé hízlal, mint a klasszikus sült krumpli(…) Nem tudom neked számokkal és kimutatásokkal igazolni, de bízz meg bennem” – győzködte Istenes Lászlót. 

Mádai Vivi bár vega, szívesen segített a hamburger elkészítésében: 

Korábban Mádai Vivi testsúlya már téma volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top