Sztárok

Mádai Vivient egy ideig nem zavarta a plusz 25 kiló

Mádai Vivien a Rossmann kerekasztal-beszélgetésén mesélt a fránya pluszkilókról.

Mádai Vivien topformában van, de nagyon sokat tett azért, hogy így nézzen ki. A műsorvezető ugyanis 25 kilót szedett fel a terhessége végére, ám mint mondja, ez a folyamat már azelőtt elkezdődött, hogy teherbe esett a kisfiával. Azóta már lefogyott, és ügyel arra, hogy megtartsa jelenlegi súlyát. Azt mondta, őt kezdetben nem zavarták a pluszkilók, csak akkor kezdett el foglalkozni vele, amikor már többen megjegyezték neki. 

„Az sem titok, hogy rajtam volt 25 kiló plusz, és nem feltétlenül a terhesség alatt, hanem azelőtti időszakból. Nekem az a nőiességemet akkor nem bántotta, akkor kezdte el bántani, amikor mások erre felhívták a figyelmemet. Valahogy mindig azt éreztem, hogy ezt a külső dolgot le kell pergetnem magamról…” – mesélte Mádai Vivien a Rossmann kerekasztal-beszélgetésen, ahol egyébként rajta kívül Lilu, Epres Panni és Bálint Ádám is meséltek a tapasztalataikról. 

Mádai Vivien, Epres Panni és Lilu a Rossmann sajtótájékoztatóján

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top