nlc.hu
Sztárok

Mádai Vivien édesapja tragikus haláláról vallott

„2023-at örökre el akarom felejteni” – Mádai Vivien édesapja tragikus haláláról vallott

Tavaly nyáron óriási veszteség érte Mádai Vivient és családját.

A TV2 egykori műsorvezetője 2023 nyarán veszítette el édesapját, Mádai Jánost aki súlyos betegséggel küzdött. A szomorú hírről egy rövid közleményt osztott meg, és azóta nem is nagyon nyilatkozott az őt és a hozzátartozóit ért veszteségről, ám most – mint a Blikk írja – egy követője kérdésére elmondta miként élte meg ő és családja a történteket. 

„Másfél hónap alatt ment el az apukám. Teljesen váratlanul ért minket a betegsége, végig vele voltunk gyakorlatilag egész nyáron, mindennap. Elmondani nem tudom hányszor álmodtam már vele, hogy megölelem, beszél hozzám, és mindig arra kér, ne legyek szomorú és ne sírjak. Bárcsak be tudnám tartani. 2023-at örökre el akarom felejteni”

– fogalmazott Instagram-sztorijában Mádai Vivien.

Mádai Vivien

Fotó: press.tv2.hu

A híresség, aki a tévézés után egy női magazin főszerkesztője lett, rendkívül óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, a nyári esküvője is titokban zajlott, csak egy sejtelmes Instagram-poszt született az eseményről.

„Viviék nem csaptak nagy felhajtást a polgári esküvő körül, de minden nagyon igényes és szép volt, a pár sugárzott a boldogságtól, az örömük pedig a násznépre is átragadt”nyilatkozta később egy ismerőse. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top