nlc.hu
TV-sztárok

Mádai Vivien lett az ELLE új főszerkesztője

Mádai Vivien lett az ELLE új főszerkesztője

Korábban már felröppent a pletyka, hogy ő vezeti majd a lapot, most pedig hivatalossá vált.

A Michaeli, Schwartz & Brit Media még januárban bontott szerződést Liptai Líviával, az ELLE Magyarország főszerkesztőjével. A médiavállalat nem sokkal később megosztotta, hogy már megvan az utód, ám hivatalosan még nem jelentették be. Akkoriban már pletykálták, hogy Mádai Vivien lehet a lap új főszerkesztője, ma pedig hivatalosan is bejelentették – szúrta ki a 24.hu.

Mádai Vivien

Fotó: TV2

„Legfrissebb lapszámunk már a főszerkesztőnk, Mádai Vivien vezetésével készült. A csapat régi és új tagjaival együtt mostantól ő garantálja azt a szókimondást, merészséget és bátorságot, amit a magazintól megszokhattatok” – olvasható a magazin Instagram-oldalán.

Mádai Vivien április elején köszönt el a Mokkától, Iszak Eszter váltotta a műsorvezetői székben. „Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és Mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak. Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz 3 lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben” – írta akkor a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top