nlc.hu
Otthon

Mádai Vivien lesz az ELLE főszerkesztője

Mádai Vivien lehet az ELLE új főszerkesztője

Műsorvezetői feladatai mellett elvállalhatott még egy munkát.

A Michaeli, Schwartz & Brit Media még januárban bontott szerződést Liptai Líviával, az ELLE Magyarország főszerkesztőjével. A médiavállalat nem sokkal később megosztotta, hogy már megvan az utód, ám hivatalosan még nem jelentették be.

mádai vivien

Fotó: TV2

A Media1 úgy több forrásból úgy értesült, hogy a magazin új főszerkesztője Mádai Vivien lesz. A korábban Milkovics Pál vezérigazgató által a jövendőbeli főszerkesztőről közölt leírás egész biztosan passzol Mádai Vivienre. A hírre úgy reagált a lap vezetősége, hogy több jelölt is van és még nem dőlt el, hogy végül kit választanak, ráadásul ez egy olyan döntés, ami az ELLE francia jogtulajdonosára vár. A lap információi szerint eldőlt a főszerkesztői pozíció sorsa, csupán a hivatalos bejelentés várat magára.

Mádai Vivien a karrierje mellett a magánéletében is szárnyal, hiszen kiderült, hogy eljegyezte ügyvéd párja és nemrég össze is költöztek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top