nlc.hu
Trend

Ügyvédet szeret Mádai Vivien

Menő ügyvédet szeret Mádai Vivien

Mádai Vivien nem beszél a magánéletéről, de kiderült, hogy ki a párja.

Pár héttel ezelőtt többen kiszúrták az eljegyzési gyűrűt Mádai Vivien ujján, aki tavaly év elején jelentette be, hogy elválik kisfia édesapjától. A műsorvezető féltve őrzi a magánéletét, nem is nyilatkozik a témában, a válásáról is csak szűkszavúan beszélt. Ahogy arról sem számolt be, hogy új párja van, ám a Bors kiderítette, hogy kivel jött össze a Mokka háziasszonya.

mádai vivien

Mádai Vivien egy ügyvédet szeret (Fotó: Instagram)

Vivien még decemberben osztott meg egy Insta-sztorit, amelyben egy férfi kezét fogja. Ezzel finoman jelezte, hogy a szíve foglalt. A lap szerint egy ügyvédről van szó, aki a szakmája egyik kiválósága, nemzetközi szinten is elismert szaktekintély. Az átlagosnál sármosabb férfi korban tökéletesen illik a tévéshez. Eleinte barátok voltak, majd pár hét elteltével elmélyült a kapcsolatuk. Az ismerőseik szerint, akik már látták őket együtt, Vivien és új párja tökéletesen összeillenek és nagy közöttük az összhang. Mádai nem reagált a hírre, egyelőre nem szeretne beszélni életének ezen részéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top