TV-sztárok

Nehéz helyzetben Mádai Vivien

A tévés őszintén beszélt arról, mennyire kemény feladat szülőnek lenni.

A fehérneműs fotózást is bevállaló Mádai Vivien 5 éves kisfia, Zénó egyke akar maradni, legnagyobb félelme ugyanis, hogy ha testvére lesz, többé nem játszanak vele annyit a szülei – írja a Bors.

Egyelőre nincs napirenden a családbővítés, de később nagyon szeretnénk kistestvért Zénónak, habár ő hevesen kampányol ez ellen. Mindennap elmondja, hogy rá ne szabadítsunk egy gyereket, mert akkor nem fogunk vele foglalkozni és annyit legózni, birkózni, sétálni, fogócskázni, mint most. Nagyon ágál ez ellen, múltkor is sírva könyörgött, ígérjem meg, hogy soha nem lesz testvére” – árulta el a Mokka műsorvezetője, aki nem titkolja, hogy szülőnek lenni nem csupa öröm.

 „Kezdetben a hátam közepére sem kívántam az egészet, és nemegyszer voltam úgy, hogy százszor inkább forgatnék egész álló nap, mint hogy ezt még egyszer végigcsináljam. (…) Talán mostanra, öt év alatt jutottam el odáig, hogy minőségi időt töltsek el Zénóval” – vallotta be Mádai Vivien, akinek nemrég gyerekkori álma vált valóra.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top