nlc.hu
Sztárok

Férjhez ment Mádai Vivien?

Férjhez mehetett az egykori műsorvezető, Mádai Vivien

Ha így történt, gratulálunk!

Mádai Vivien 2021-ben jelentette be, hogy elválnak gyermeke apjával. A Mokka egykori műsorvezetőjéről nem sokkal később az is kiderült, ismét rátalált a szerelem, méghozzá egy ügyvéd személyében, akivel tavaly márciusban össze is költöztek. 

Mádai Vivien

Fotó: TV2

Vivien rendkívül óvja a magánéletét a nyilvánosság elöl, így követői néha arra kényszerülnek, hogy a fotók mögé lássanak. Legutóbbi Instagram-bejegyzése alapján sokan úgy vélik, a volt tévés ismét férjhez ment. A fotókon, melyeket megosztott: csodaszépen feldíszitett terem látható, rengeteg fehér virággal,  gyönyörű torta, és egy kép, melyen kisfiát öleli, aki egy Mr. és Mrs. feliratú lufit tart a kezében. 

A bejegyzésben azt írta: „best days of my love”, azaz „szerelmem legjobb napjai”, habár születésnapi tortát biggyesztett a szöveg mellé, a sorok között megemlítette az esküvőszervező, Sipos Rékát is, aki a hivatalos esküvői oldalán osztotta tovább Vivien fotóit. 

Ha igazak a találgatások, miszerint Vivien férjhez ment, gratulálunk! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top