Karácsonyi nutellás csillag – recept
Hozzávalók:
- 1/2 tk. élesztő
- 1 csésze meleg víz
- 2 és fél csésze liszt
- 1 tk. só
- 1/2 csésze nutella
Így készül ez a karácsonyi süti:
- Keverd össze az összetevőket, majd válaszd a tésztát kétfelé.
- Ha ez kész, az egyik felét nyújtsd ki, és egy sütőpapírral kibélelt kör alakú tepsibe tedd bele, kend meg nutellával, utána nyújtsd ki a tészta másik felét, és borítsd be vele.
- Vágd be szeletenként végig a papírig, a közepét hagyd szabadon.
- Ezután kettesével ellentétes irányban tekerd meg.
- Ha ezzel is kész vagy, süsd 175 fokon 20 percig, majd 220 fokon, amíg teljesen el nem készül.
- Isteni lesz a végeredmény, és igazi karácsonyi édesség!
Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés